Masterchef Türkiye'de büyük finale doğru! İlk finalist belli oldu…

Masterchef 2022 finali için geri sayım başladı. Salı günü yapılacak büyük final öncesi iki finalist belli olacak. Ekrana gelen son bölümde yarı finalistler Kıvanç, Metin ve Ayaz arasında zorlu bir yarı final mücadelesi yaşandı. Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin liderliğinde oynanan zorlu oyunda Kıvanç, Metin ve Ayaz arasından en başarılı yemekleri hazırlayan isim finale adını yazdıran ilk yarışmacı oldu. Peki MasterChef ilk finalist kim oldu? İşte tüm detaylar…

Masterchef Türkiye'de büyük finale doğru! İlk finalist belli oldu… - Sayfa 1

Masterchef 2022 finali için geri sayım başladı. Salı günü yapılacak büyük final öncesi iki finalist belli olacak. Ekrana gelen son bölümde Masterchef'in ilk finalisti belli oldu.

111
Masterchef Türkiye'de büyük finale doğru! İlk finalist belli oldu… - Sayfa 2

8 Ocak 2023 Pazar günü TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı yapımcılığında yayınlanan MasterChef Türkiye son bölümde yarı finalistler Kıvanç, Metin ve Ayaz arasında zorlu yarı final oyunları oynandı.

211
Masterchef Türkiye'de büyük finale doğru! İlk finalist belli oldu… - Sayfa 3

MasterChef Türkiye finaline giderek yaklaşılırken son 3'e kalan Kıvanç, Metin ve Ayaz büyük finalde yer almak adına tezgah başına geçerek 3 aşamalı zorlu oyunda hazırladıkları tabaklarla en yüksek puanı almak için kozlarını paylaştı.

311
Masterchef Türkiye'de büyük finale doğru! İlk finalist belli oldu… - Sayfa 4

Kritik MasterChef yarı final oyununda Mehmet, Danilo ve Somer Şefler tarafından belirlenen ürünlerle ilk oyunda Kıvanç, Metin ve Ayaz finale çıkma yolunda ilk ürünlerini hazırlayarak jüri şeflerin tadımına sundu.

411