MasterChef Suna, Demet Akalın'a özel yemek yaptı!

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef'ten sürpriz bir şekilde elenen Suna ile Demet Akalın'ın arasından su sızmıyor. Her fırsatta Suna'yı desteklediğini söyleyen Demet Akalın, dün akşam Suna'yı evine davet etti. Demet Akalın, Suna'nın yaptığı yemekleri misafirlerine ikram etti.

MasterChef Suna, Demet Akalın'a özel yemek yaptı! - Sayfa 1

TV8 ekranlarının beğenilen yarışma programlarından biri olan MasterChef'te dün ünlü konuklar vardı. Konuklar arasında yer alan Demet Akalın, Alişan - Buse Varol çiftini yemeğe davet ederek programı beraber izledi. Yemeği yapan ise sürpriz bir isim oldu.

18
MasterChef Suna, Demet Akalın'a özel yemek yaptı! - Sayfa 2

DEMET AKALIN, SUNA'YI EVİNE DAVET ETTİ

Masterchef yarışmasında başarıyla devam ederken sürpriz bir şekilde elenen Suna ile Demet Akalın'ın arasından su sızmıyor.

28
MasterChef Suna, Demet Akalın'a özel yemek yaptı! - Sayfa 3

Sürekli Suna'yı desteklediğini söyleyen Demet Akalın dün akşam bir sürpriz yaparak Suna'yı evine davet etti. Suna'nın yaptığı yemekleri misafirlerine ikram eden Demet Akalın o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

38
MasterChef Suna, Demet Akalın'a özel yemek yaptı! - Sayfa 4

EĞLENCELİ ANLARI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Beraber yarışmayı izleyen Demet Akalın - Okan Kurt ve Alişan - Buse Varol çifti eğlenceli anlarını sosyal medyadan paylaştı.

48