MasterChef Murat'a ünlülerden tepki yağdı! "İnsan görünümlü aşağılık..."

TV8'de yayınlanan MasterChef yarışmasıyla adını duyuran ve uygunsuz davranışları nedeniyle yarışmadan gönderilen Murat Özdemir'in dün akşam yayınladığı papağana işkence videosuna ünlü isimlerden tepki yağdı.

MasterChef Murat'a ünlülerden tepki yağdı! "İnsan görünümlü aşağılık..." - Sayfa 1

MasterChef yarışmasından diskalifiye olan Murat Özdemir'in Instagram hesabından paylaştığı video büyük tepki topladı. Sosyal medyada infial yaratan görüntüler üzerine çok sayıda kullanıcı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hesabını etiketleyerek şikayette bulundu. Hayvan severler Murat Özdemir'e tepki için Beşiktaş'taki evine gitti. Bu sırada harekete geçen polis, Murat Özdemir'i evinde gözaltına alındı.

Özdemir'in videosunu gören ünlü isimler sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Ünlü isimler Özdemir'in aynı şiddeti insanlara da uygulayabileceğine dikkat çekerek gerekli tedavi ve cezanın verilmesini istedi. İşte ünlülerin Murat Özdemir'in hayvana işkence videosuna gelen tepkileri...

113
MasterChef Murat'a ünlülerden tepki yağdı! "İnsan görünümlü aşağılık..." - Sayfa 2

ONUR BÜYÜKTOPÇU

"Murat Özdemir denen bu varlığa biri dur desin, yargı önünde cezalandırılıp en kısa sürede tedavi edilmeli.

213
MasterChef Murat'a ünlülerden tepki yağdı! "İnsan görünümlü aşağılık..." - Sayfa 3

BERKAY ŞAHİN

"Şu şef falan filan diye yazılan çizilen insanlıktan nasibini alamamış haysiyetsiz bir zahmet alabileceği en büyük cezayı alsın! O hayvana onu yapan birisi herkese her şeyi yapar. Kendisi benim vasfım da gram insan değildir."

313
MasterChef Murat'a ünlülerden tepki yağdı! "İnsan görünümlü aşağılık..." - Sayfa 4

MURAT BOZ

"Hayvanlara işkence eden, eziyet eden bazı insan görünümlü mahluklara verilecek cezala caydırıcı olmadıkça bu zulüm devam edecek gibi duruyor. Bu işkenceleri bir yaptıklarında ne ceza alınıyorsa, aynısını hayvanlara yaptıklarında da almalılar."

413