MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? Yeni takımlar nasıl oldu?

MasterChef Türkiye son bölümde önceki gece yapılan kritik eleme gecesi sonrasında haftanın yeni kırmızı - mavi takım kaptanları ile üyelerini belirleyen kaptanlık oyunu mücadelesi oynandı. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde oynanan oyun sonrasında en başarılı ürünü ortaya çıkaran yarışmacı mavi takım kaptanı oldu. İşte MasterChef kaptanlık oyununu kazanan isim ve yeni haftanın mavi ve kırmızı takım üyeleri…

MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? Yeni takımlar nasıl oldu? - Sayfa 1

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı yapımcılığında yayınlanan uzun soluklu yarışma MasterChef Türkiye son bölümde haftanın yeni mavi ve kırmızı takım kaptanları ile takım üyelerinin belirlendiği kaptanlık oyunu oynandı.

113
MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? Yeni takımlar nasıl oldu? - Sayfa 2

Zorlu mücadelelere sahne olan oyunda en başarılı yemeği çıkaran 2 yarışmacı arasında yapılan düello sonunda Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin değerlendirmesi sonucunda mavi takım kaptanı belli oldu.

213
MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? Yeni takımlar nasıl oldu? - Sayfa 3

Yarışmayı izleyenler ise detayları öğrenmek isteyerek "MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı, kırmızı - mavi takım kaptanı kim oldu, yeni takımlar nasıl oldu?" şeklindeki araştırmalar sürüyor.

MasterChef kaptanlık oyununu kazanan isim ve haftanın yeni mavi - kırmızı takım üyeleri şöyle…

313
MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? Yeni takımlar nasıl oldu? - Sayfa 4

26 Eylül 2022 Pazartesi günü Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye son bölümde yeni haftanın takım kaptanları ve üyelerinin belirlendiği kaptanlık oyunu ve düellosu oynandı.

413