MasterChef haftanın ödül oyununu kim kazandı? Yarışmacılar fenalık geçirdi

MasterChef All Star yarışmasında haftanın ödül oyunu gergin geçti! Kırmızı ve mavi takım olarak ödül tezgahı başına geçen yarışmacılar, ödül yarışını Şanlıurfa'da dış oyun şeklinde gerçekleştirdi. Şanlıurfa mutfağından yemekler yapan bir kısım yarışmacılar önceki günden kalan gerginlikleri devam ettirirken bir yandan da bazı isimler arasında oyun alanında yeni sorunlar oluştu.

MasterChef haftanın ödül oyununu kim kazandı? Yarışmacılar fenalık geçirdi - Sayfa 1

TV8 ekranlarında MasterChef'in en zorlu oyunları ardından takımlar, cuma akşamı Şanlıurfa'da ödül mücadelesinde konuklara yemekler çıkardı. Şanlıurfa'nın yöresel tatlarından oluşan altı tarifi yapan takımlar içinden bir yarışmacı günün sonunda büyük ödülün sahibi oldu.

19
MasterChef haftanın ödül oyununu kim kazandı? Yarışmacılar fenalık geçirdi - Sayfa 2

MASTERCHEF'TE ÖDÜLÜ KİM KAZANDI? (6 EKİM)
MasterChef All Star yarışmasında kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık yarışları ardından Şanlıurfa'da 6 Ekim Cuma günü ödül müsabakasını hayata geçirdi. Takımlar, Şanlıurfa'nın enfes lezzetlerini 1 saatte çıkardı. Menüde yer alan tabaklar şöyle:

29
MasterChef haftanın ödül oyununu kim kazandı? Yarışmacılar fenalık geçirdi - Sayfa 3

Semsek
Yumurtalı köfte
İsot dolması
Borani
Üzlemeli pilav
Şıllık tatlısı

Konuklara sunulan tabaklar değerlendirildi ve puanlama yapıldı.

39
MasterChef haftanın ödül oyununu kim kazandı? Yarışmacılar fenalık geçirdi - Sayfa 4

CEMRE OYUNA DEVAM EDEMEDİ!
Kırmızı takım üyesi Cemre, yarış başladıktan bir süre sonra rahatsızlandı ve kenara çekilerek dinlenmek istedi. Ancak kendini toparlayamayınca tansiyonunun ölçülmesini talep etti. Şefler, Cemre'nin yanına giderek ne olduğunu sorması üzerine, taşikardi rahatsızlığına sahip olduğunu belirtti. Böylece Cemre oyuna devam edemedi.

49