MasterChef Esra'nın paylaşımı olay oldu! Eleme potasını ifşa mı etti?

MasterChef Türkiye yarışmasından son gelişmeler yakından takip edilirken bir iddia ortaya atıldı. Mavi takımın kaptanı MasterChef Esra Tokelli'nin paylaştığı fotoğraf gündeme oturdu. 1 dokunulmazlık oyununun oynanması ve 2 adayın belli olması gerekirken tek dokunulmazlık oyunu sonrası 4 adayın belli olduğu fotoğrafı paylaşması sonucu sosyal medya bunu konuşmaya başladı.

MasterChef Esra'nın paylaşımı olay oldu! Eleme potasını ifşa mı etti? - Sayfa 1

MasterChef son bölümde dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım yarışmacıları ördek gözleme yaparak dokunulmazlığı kazanmak için yarıştı. Ayyüce, Duygu ve Furkan yemeklerini yetiştiremezken mavi takım eleme potası için adaylarını belirlemek zorunda kaldı. Ancak MasterChef Esra'nın paylaşımı ise dikkatlerden kaçmadı. Tek dokunulmazlık oyunu oynanmasına rağmen 4 adayın belli olduğu fotoğrafı paylaşması gündeme oturdu. İşte MasterChef Esra'nın o paylaşımı...

17
MasterChef Esra'nın paylaşımı olay oldu! Eleme potasını ifşa mı etti? - Sayfa 2

ESRA'NIN PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

Esra'nın paylaştığı fotoğrafa göre; Furkan, Ayyüce, Duygu ve Ebru eleme potasına girdi. Siyah önlük giyerek paylaşılan bu fotoğraf, sosyal medyada olay olurken resmi bir açıklama ise henüz gelmedi...

Esra Tokelli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda eleme potasını ifşa etmiş oldu.

Masterchef Esra'nın yaptığı paylaşımda, mavi takımın en az iki dokunulmazlık oyununu kaybettiği görülüyor.

İşte potaya giden 4 isim: Ebru, Duygu, Ayyüce ve Furkan!

27
MasterChef Esra'nın paylaşımı olay oldu! Eleme potasını ifşa mı etti? - Sayfa 3

TV8 ekranlarında yayınlanan, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri olduğu MasterChef'in son bölümünde elemeye kalan iki yarışmacı belli oldu. Esra'nın kaptan olduğu mavi takım ile Arem'in kaptanlığını yaptığı kırmızı takım, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

37
MasterChef Esra'nın paylaşımı olay oldu! Eleme potasını ifşa mı etti? - Sayfa 4

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununda bu akşam mavi ve kırmızı takım yarışmacıları esnaf lokantası menüsüyle karşı karşıya geldi. Şefler takımlardan ezogelin çorbası, kuru fasulye, pilav, vişne kompostosu, pazı sarma, kuzu incik kapama ve sütlaçtan oluşan menüyü yapmalarını istedi. 


47