MasterChef Ayyüce'den aşk iddialarına yanıt!

Geçtiğimiz hafta 'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasına veda eden Ayyüce Kamit, Uğur Kardaş'ın Youtube'da yayınlanan programına konuk oldu. Ayyüce, "Emir'le aşk yaşadı mı?" sorusuna yanıt verdi.

MasterChef Ayyüce'den aşk iddialarına yanıt! - Sayfa 1

Geçtiğimiz hafta 'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasına veda eden Ayyüce Kamit, Uğur Kardaş'ın Youtube'da yayınlanan programına konuk oldu.


110
MasterChef Ayyüce'den aşk iddialarına yanıt! - Sayfa 2

"Bir sene boyunca penceresiz evde yaşadım" sözleriyle Türkiye’yi ağlatan Ayyüce, o günlerini anlattı: Sakarya’dan İstanbul’a geldiğimde belirli bir bütçem yoktu, hatta cebimde hiç para yoktu. Aşçı olmayı kafayı koymuştum. İnsanlar ‘paran yok, nasıl özel okulda ders aldın?’ diye soruyorlar. Babam benim için kredi çekti...


210
MasterChef Ayyüce'den aşk iddialarına yanıt! - Sayfa 3

"Babama ‘hayatım boyunca sen benim arkamda olmaya bilirsin, ama benim bu yolda yürümem gerek’ dedim. Sonra okulun ayarladığı bir yerde staja başladım. Stajdayken iş teklifi aldım. Bin 700 TL ücretle işe başladım. Piyasada yeni olduğum için kabul ettim. İstanbul’da kalıp bu sektörde olmak istiyordum."


310
MasterChef Ayyüce'den aşk iddialarına yanıt! - Sayfa 4

Ayyüce ayrıca şu açıklamaları yaptı: "Kısa süre üniversite öğrencileriyle yurtta kaldım. Dört kişilik bir odadaydık, beni sevemediler. Üçü aynı okuldaydı, beni rahatsız ettiler sürekli. Bu şekilde devam etmeyeceğini düşünüp eve çıkmaya karar verdim."


410