MasterChef All Star’da şok! En iddialı yarışmacı veda etti!

MasterChef All Star'da kritik veda gecesi! Lezzetin ön planda olduğu yarışma MasterChef'te çember daralıyor, şampiyonlar ve finalistler aynı potada mücadele ediyor. 16. hafta sonunda mavi takımın neredeyse tamamı eleme potasında yer aldı. MasterChef veda eden isim belli oldu.

MasterChef All Star’da şok! En iddialı yarışmacı veda etti! - Sayfa 1

TV8 ekranlarında bir yarışmacının hikayesi son buluyor! Mavi ve kırmızı takımın hafta boyunca gösterdikleri rekabetin sonunda üç dokunulmazlığı da kaybederek potaya altı ekip arkadaşını yollayan mavi takım olmuştu. Son oyunda da kırmızı takımdan Tahsin potaya girmişti.

18
MasterChef All Star’da şok! En iddialı yarışmacı veda etti! - Sayfa 2

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?
Mavi ve kırmızı takım kıran kırana mücadele göstermiş ve yedi isim haftanın sonunda potada yerini almıştı. Cemre kaptanlığında mavi takımdan Metin, Esra, Batuhan, Tanya, Cemre ve Barbaros gitme adayı gösterilmişti. Son yarış ardından ise Dilara kaptanlığındaki kırmızı takımdan Tahsin potaya girmişti.

28
MasterChef All Star’da şok! En iddialı yarışmacı veda etti! - Sayfa 3

Yedi yarışmacı pazar akşamı iki aşamalı oyuna çıktı. İlk turda yarışmacılar, Cumhuriyet'in 100. doğum gününde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında özel tabak çıkardı. Şefler ilk aşamada 100. yıla özel pasta yapmaları istedi.

38
MasterChef All Star’da şok! En iddialı yarışmacı veda etti! - Sayfa 4

Ancak yarış esnasında dört yarışmacının tabakları dolapta karıştı. Şeflerin incelemesi ile Tanya ile Metin'in tabakları değerlendirilmeye alınmadı. Tabaklarda karışıklık yaşandığını belirten Mehmet Şef, inceleme sonucunda sadece 2 yarışmacıda karışıklık olduğunu bildirdi. ''Kafamızda soru işareti yok'' diyerek yarışmacıları açıkladı. "Biri Tahsin, diğeri de Esra. İki yarışmacının hareketlerinde bir karışıklık olabileceğini düşünüyoruz; Metin ve Tanya.'' ifadelerini kullandı.

48