MasterChef All Star'da ödülün sahibi belli oldu! O yarışmacı iki hafta üst üste ödülü aldı

MasterChef All Star'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam ekrana gelen son bölümde Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları Aydın'da ödül oyunu için mücadele etti. Aydın'a özgü yöresel lezzetlerin yapıldığı ilk turda yapılan puanlama sonuçları stüdyoda açıklandı. Mavi takım yaptığı yemekler ile Kırmızı takımı ödül oyununda saf dışı bırakırken mavi takım yarışmacıları kendi arasında ödül için bireysel olarak müdahale etti.

MasterChef All Star'da ödülün sahibi belli oldu! O yarışmacı iki hafta üst üste ödülü aldı - Sayfa 1

MasterChef All Star ödül oyununu kim kazandı? Her geçen gün heyecan dozunun yükseldiği MasterChef All Star'da bu akşam ekrana gelen son bölümde Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları ödül oyunu için mücadele etti. İlk turda her iki takım Aydın'a ait yöresel lezzetleri yapmak için mücadele etti.

15
MasterChef All Star'da ödülün sahibi belli oldu! O yarışmacı iki hafta üst üste ödülü aldı - Sayfa 2

Yapılan oylama sonuçları stüdyoda açıklanırken daha başarılı olan Mavi takım kendi içinde bireysel olarak ödül oyunu için mücadele etti. Peki MasterChef ödül oyununu hangi takım kazandı?

25
MasterChef All Star'da ödülün sahibi belli oldu! O yarışmacı iki hafta üst üste ödülü aldı - Sayfa 3

MASTERCHEF ALL STAR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
MasterChef All Star'da Mavi ve Kırmızı takım arasındaki ödül oyununun ilk turunu Mavi takım kazanırken, Mavi takım ikinci turda bireysel olarak mücadele etti.

35
MasterChef All Star'da ödülün sahibi belli oldu! O yarışmacı iki hafta üst üste ödülü aldı - Sayfa 4

Sıfır atık mantığı ile ikinci turda verilen ürünlerden yemek hazırlayan yarışmacılar ödül için kıyasıya mücadele etti. Şefler tarafından yapılan tadım sonrasında Mavi takımda gecenin en beğenilen tabakları Ayaz, Tahsin, Sergen belirlendi. Cemre olarak 4 başarılı tabak arasında daha az başarılı olan isim Sergen oldu.

45