MasterChef All Star'da hangi takım kazandı? Eleme adayı ve dokunulmazlık da belli oldu

MasterChef'te yeni takım ve kaptanlarla haftanın ilk takım oyunu kıran kırana gerçekleşti. Esra kaptanlığında mavi takım, Alican kaptanlığında da kırmızı takım mutfağa girdi. Farklı bir konseptte yedi farklı yemek çıkaran yarışmacılar arasından günün sonunda iki isim eleme potasına girdi. Peki, MasterChef'te eleme adayları kim oldu?

MasterChef All Star'da hangi takım kazandı? Eleme adayı ve dokunulmazlık da belli oldu - Sayfa 1

MasterChef All Star yarışmasında mavi ve kırmızı takımlar ilk takım oyunu için önlüklerini giydi. Yarışmacılar zorlu mücadelenin ardından bireysel dokunulmazlıkta performans sergiledi. Kaybeden ve dokunulmaz olmayan iki isim haftanın ilk eleme adayları olarak potada yer alıyor.

16
MasterChef All Star'da hangi takım kazandı? Eleme adayı ve dokunulmazlık da belli oldu - Sayfa 2

MASTERCHEF ÇAĞATAY OYUNA DEVAM EDEMEDİ! 

Esra kaptanlığında mavi, Alican kaptanlığında da kırmızı takım stüdyoda birinci takım oyununa çıktı. Ancak oyunun başlamasından hemen önce Çağatay, ''Şef, geçen Azerbaycan'da bir rahatsızlık yaşadım. Onun devamı var şu anda. Durmakta zorlanıyorum. Gün boyu devam edecek gibi. Ciddi anlamda baklavadan sonra anladım ayakta dahi duramıyorum." dedi.

MasterChef Çağatay oyuna devam edemedi. Takım yarışı sonunda Somer Şef Çağatay'ın son durumundan bahsetti. ''Çağatay doktor muayeneye gitti. Bugün aramızda olmayacak. Yarın için durumuna bakacağız. Doktor raporuna bakacağız. Ayakta duramayacak kadar ciddi bir ağırısı var, sizde gördünüz. Her şeyin önemlisi seğlık. Bir bakalım rapor nasıl gelecek, doktoru ne diyecek. Muayeneden sonra gelen karara göre biz de doktorun kararı çerçevesinde kendi kararımızı vereceğiz hep beraber. Bugün Çağatay yarışmanın geri kalanına devam edemeyecek, yarın abakacağız artık."

26
MasterChef All Star'da hangi takım kazandı? Eleme adayı ve dokunulmazlık da belli oldu - Sayfa 3

MASTERCHEF ALL STAR'DA HANGİ TAKIM KAZANDI? (29 AĞUSTOS) 

Şefler takımlardan, Unesco tarafından belirlenen gastronomi şehirlerinin yemeklerini istedi. Menüde yer alan tabaklar; ''Bergensk fiskesuppe (Bergen Norveç), Tutu de feijao (Belo horizonte Brezilya), Rocotto relleno (Arequipa Peru), Mapa tofu (Sichuan Çin), Mualle (Hatay Türkiye), Bibimbap (Jeonju Güney Kore), Tota di riso (Parma İtalya).

36
MasterChef All Star'da hangi takım kazandı? Eleme adayı ve dokunulmazlık da belli oldu - Sayfa 4

Şeflerin değerlendirmesi sonunda kazanan 4-3 skorla mavi takım oldu. Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyununda performans sergiledi. Yarışmacılar bu aşamada sarı kirazla 45 dakikada yaratıcı tabaklar çıkardı.

46