Masterchef All Star'da 7.eleme adayı belli oldu! Sergen ve Dilara arasında gerilim

Masterchef All Star, eleme gecesi öncesi tüm hızıyla devam ediyor. 7. eleme adayının belli olduğu yarışmaya Sergen ve Dilara arasındaki gerilim damga vurdu.

Masterchef All Star'da 7.eleme adayı belli oldu! Sergen ve Dilara arasında gerilim - Sayfa 1

Masterchef All Star'da hafta boyunca kırmızı ve mavi takım kıyasıya mücadele etti. Kazanan 2-1'lik skorla mavi takım oldu. Eleme adayları; Dilara, Ayaz, Eren, Tolga, Batuhan ve Hasan olmuştu. Ekrana gelen son bölümde bir eleme adayı daha belirlendi.

SERGEN VE DİLARA ARASINDA TARTIŞMA

Masterchef'te aynı sezon yarışan ve bu sezon All Star'da yer alan iki yakın arkadaş Sergen ve Dilara arasında gerginlik olduğu biliniyordu. Sergen, "Potayı sevmiyorum, korkuyorum." ifadelerini kullandı. Takımından ve kaptandan memnun olduğu dile getiren Sergen, Danilo şefin sorusu üzerine, "Dilara yalnız kalmayı tercih etmiş" dedi. Daha sonra söz alan Dilara, "Arkadaşlarınız size bir daha benimle konuşursan adisin derse siz de konuşmazsınız, adi bir insan olmadığınız için" cevabını verdi. Sergen, "Ben ona hiç kötülük yapmadım. Yaptığı da ayıp şu an" açıklamasında bulundu. İkili arasında yaşanan gerilim ekrana yansıdı.

15
Masterchef All Star'da 7.eleme adayı belli oldu! Sergen ve Dilara arasında gerilim - Sayfa 2

KANADA'DAN GELDİ

Masterchef'in bu hafta konuk şefi Fisun Ercan oldu. Kanada'dan gelen Fisun Ercan'ın 30 yaşında meslek değiştirdiği ve şef olduğu öğrenildi. Yarışmacılar ilk turda konuk şefin yuvalaça isimli tabağını yaptı.

25
Masterchef All Star'da 7.eleme adayı belli oldu! Sergen ve Dilara arasında gerilim - Sayfa 3

İLK TURDAN GEÇENLER BELLİ OLDU

Gecenin en iyi tabağını Barbaros yaptı. Barbaros'tan sonra gecenin en iyi tabaklarını yapan Kıvanç ve Tahsin oldu.

35
Masterchef All Star'da 7.eleme adayı belli oldu! Sergen ve Dilara arasında gerilim - Sayfa 4

YARATICI TABAKLARA GEÇİLDİ

Alican ve Cemre Somer şefi, Sergen Danilo şefi, Esra ise Mehmet şefi seçti. Esra erişteden, Sergen cannelloniden, Alican ve Cemre de egg noodle'dan yaratıcı tabaklar yaptı. Yaratıcı tabaklar için yarışmacılara 45 dakika süre verildi.

45