Masterchef All Star eleme adayı belli oldu! Şampiyonlar son ikiye kaldı

MasterChef All Star'ın ekrana gelen son bölümünde haftanın son eleme adayını belirlemek için iki etaptan oluşan bir oyun oynandı. İlk etapta testi kebabı yapan yarışmacılar arasında 6 isim 13'üncü haftaya adını yazdırırken kalan 6 yarışmacı ikinci etapta son eleme adayı olmamak için mücadele etti. Peki MasterChef haftanın son eleme adayı kim oldu?

Masterchef All Star eleme adayı belli oldu! Şampiyonlar son ikiye kaldı - Sayfa 1

Masterchef All Star'da geçtiğimiz hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları belli olmuştu. Masterchef'in bu hafta eleme adayları; Tanya, Barış, Kıvanç, Esra, Batuhan ve Eren olmuştu. Yarışılan son oyunla birlikte bir eleme adayı daha belli oldu.

16
Masterchef All Star eleme adayı belli oldu! Şampiyonlar son ikiye kaldı - Sayfa 2

TESTİ KEBABI YAPTILAR

Yarışmacılar eleme adayı olmamak için ilk önce testi kebabı yaptı. Testi kebabını en başarılı yapan yarışmacı Hasan oldu. Hasan'dan sonra Ayaz, Barbaros, Cemre, Sergen, Eda ve Tolga testi kebabını başarılı yaparak gelecek haftaya kaldılar. Kalan yarışmacılar eleme adayı olmamak için ikinci turda mücadele etti.

26
Masterchef All Star eleme adayı belli oldu! Şampiyonlar son ikiye kaldı - Sayfa 3

MASTERCHEF'TE EN İYİ TESTİ KEBABINI HANGİ İSİMLER YAPTI? 

MasterChef All Star'da yapılan tadımların ardından şefler değerlendirmelerini yaptı. Gecenin en iyi testi kebabını yapan isim Hasan oldu. En başarılı ikinci tabağı yapan ve 13. haftaya devam eden bir diğer isim Ayaz oldu. 

36
Masterchef All Star eleme adayı belli oldu! Şampiyonlar son ikiye kaldı - Sayfa 4

ŞEFLERİN EN SEVDİĞİ ÇORBALARI YAPTILAR

Kalan yarışmacılar daha sonra stüdyoya geldi. Önlerinde 3 kutu olan yarışmacılar şeflerin sevdiği çorbalardan birini yaptılar. Somer Şefin en sevdiği çorba etli bamya çorbası olurken Danilo Şef soğan çorbası, Mehmet Şef ise yüksük çorbasını sevdiklerini açıkladı. Dilara soğan çorbası; Metin ve Kerem yüksük çorbası; Alican, Azize ve Uğur etli bamya çorbasını yaptılar.

46