Televizyon
27 Ağu 2020 09:46 Son Güncelleme: 27 Ağu 2020 09:51

MasterChef 2020'de eleme potasına kimler girdi?

MasterChef Türkiye'nin 26 Ağustos Çarşamba akşamı ekranlara gelen 37. bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık mücadelesi yaşandı.

MasterChef'te eleme adayları' haftanın 2. dokunulmazlık oyunu ile belli oldu. MasterChef Türkiye'nin 26 Ağustos Çarşamba akşamı ekranlara gelen 37. bölümünde yarışmacılar dokunulmazlığı kazanmak için mücadele verdi. Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarının kendi seçtikleri yemekleri yaptığı gecede, kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için yarıştı. MasterChef eleme potasına giren isimler, bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı ve takım oylaması ile belli oldu. Peki, MasterChef'te eleme adayları kimler oldu? İşte, 26 Ağustos MasterChef Türkiye eleme adayları ve kazanan isim.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in oylamasıyla mavi takımda bireysel dokunulmazlığı Duygu kazandı. Dokunulmaz olarak kendisini garantileyen Duygu, 3. eleme adayı olarak Uğur'u söyledi.

4. eleme adayı da yapılan oylama ile Gülşah oldu.

MasterChef'te oynanan ilk dokunulmazlık oyununda Gülşah dokunulmazlığı kazanarak Emir'i potaya göndermişti, diğer aday da yapılan oylama ile Ayyüce olmuştu.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım yarışmacıları kendi seçtikleri malzemelerle yemek yaptı. Mutfakta zamanlar yarışan yarışmacılar şeflerin karşısında tam not almaya çalıştı.

Verilen sürenin ardından şefler 5 tabağı da değerlendirdi. Tadım bölümünün ardından kırmızı takım dokunulmazlık oyununu 3-2 kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kazanmasının ardından, mavi takım yarışmacıları bir kez daha mutfağa girdi. Yarışmacılar kendilerine verilen süre içerisinde Mehmet Şef’in imza yemeği olan zorlu Rozbif yemeğini yapmaya çalıştı.

Sürenin ardından şefler mavi takımın yemeklerinin tadına baktı ve bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Duygu oldu. Duygu geçtiğimiz hafta da bireysel dokunulmazlığı kazanan isim olmuştu.

Böylece Duygu 2 kez dokunulmazlığı kazanarak rakiplerinden bir adım öne çıktı.

TAKIMLAR NASIL KURULDU?

Bu hafta başında yapılan oyunla MasterChef'te takımlar yeniden kuruldu. Mavi takım kaptanı Uğur olurken, kırmızı takımın kaptanı da Özgül oldu.

MAVİ TAKIM: Uğur, Emir, Berk, Duygu, Gülşah, Ebru, Ayyüce ve Eray

KIRMIZI TAKIM: Özgül, Barbaros, Furkan, Tanya, Esra, Serhat, Celal ve Sefa