Televizyon
23 Eyl 2020 00:27 Son Güncelleme: 23 Eyl 2020 00:36

MasterChef 2020'de dokunulmazlığı kim kazandı? İşte haftanın ilk eleme adayı...

MasterChef Türkiye’de bu akşam dokunulmazlığı kaybeden takımda bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. 22 Eylül 2020 tarihli MasterChef 61. bölümde Mavi takım ile Kırmızı takım, dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

Lezzet, rekabet ve eğlencenin birleştiği yarışma programı MasterChef Türkiye’de haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Bu akşam oynanan ilk dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Danilo şefin imza tabağı olan Gizli Orman’ı en iyi yapan yarışmacı, dokunulmazlığı kazandı ve bir arkadaşını eleme potasına gönderdi. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 2020’nin altıncı haftasında kurulan yeni takımlar, ilk dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. Oyunda takımların sınavı Salaş Balıkçılık temalı idi. Mavi takımın beş dakikalık süre avantajı vardı. Bu şekilde oynanan oyunda hazırlanan yemekler şeflerin tadımına sunuldu. Tadım sonrasında şefler hangi yemeklerin daha başarılı olduğunu tek tek açıkladı. Mavi takım, değerlendirme yapılan beş yemekten dördünde galip geldi. Böylece MasterChef’te ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyunu için MasterChef mutfağına girdi. Siyah önlükleri giyen Kırmızı takım, Danilo şefin imza tabağı olan Gizli Orman hazırlamak için kıyasıya bir mücadele içine girdi. Bu yemek için yarışmacılara verilen süre 45 dakika idi. Önceki oyunda takım olarak omuz omuza yarışan Kırmızı takım yarışmacıları, bu sefer bireysel olarak dokunulmazlığı kazanmaya çalıştı. Şefler, gecenin en iyi tabağını hazırlayanın Emir’in bireysel dokunulmazlığı kazandığını ilan ettiler.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef’te nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrasında haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Takım olarak dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyununda karşılaştılar. Bu oyunu kazanan Emir ise MasterChef Türkiye’nin 6. haftasının 1. eleme adayı olarak Özgül'ü eleme potasına gönderdi.