MasterChef 2020 finalisti Barbaros Yaloğlu'nun inanılmaz değişimi! Adeta bambaşka biri oldu

Barbaros Yoloğlu, 'MasterChef Türkiye 2020'de hırslı yapısı ve çıkardığı başarılı tabaklarla ilk andan itibaren iddiasını ortaya koymuştu. Büyük finalde kaybeden Yoloğlu, yarışma sürecinde ve sonrasında aldığı kilolarla dikkat çekmişti. Son dönemde forma girmek için kendini spora veren MasterChef Barbaros, 100 günlük inanılmaz değişimini gözler önüne serdi.

MasterChef 2020 finalisti Barbaros Yaloğlu'nun inanılmaz değişimi! Adeta bambaşka biri oldu - Sayfa 1

TV8 ekranlarında yayınlanan 'MasterChef Türkiye' yarışmasının 2020 yılındaki sezonunda başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Barbaros Yoloğlu, finale çıkma başarısı göstermişti.

115
MasterChef 2020 finalisti Barbaros Yaloğlu'nun inanılmaz değişimi! Adeta bambaşka biri oldu - Sayfa 2

Canlı yayında Serhat Doğramacı ile kıyasıya bir mücadele veren Barbaros, fenomen yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştı.

215
MasterChef 2020 finalisti Barbaros Yaloğlu'nun inanılmaz değişimi! Adeta bambaşka biri oldu - Sayfa 3

'İYİ Kİ VARSINIZ'

Şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanan ve Mehmet Yalçınkaya ile poz veren MasterChef yarışmacısı, "Altı ayın sonunda bir bitiş beklerken her seyin daha güçlü başlaması. Sizlerle beraber geçirdiğim sürecin sonunda kendimi bir metreyi aşamayan tırtılın kozadan çıktığı kelebek gibi hissediyorum. Kozamda geçirdiğim her an, her işte yanımızda oldunuz, önderlik ettiniz. 

315
MasterChef 2020 finalisti Barbaros Yaloğlu'nun inanılmaz değişimi! Adeta bambaşka biri oldu - Sayfa 4

Bir an olsun vazgeçmeden üzüntümüz ile üzülüp sevincimiz ile sevinç yaşadınız. İyi ki varsınız, iyi ki sizin gibi sadece şefler olarak değil bize aranızdaki arkadaşlıkla, dostlukla, bilgelikle işlediğiniz sanatınız ile bu büyük ailenin içinde yer verdiniz. Her şey icin sağ olun şeflerim, arkadaşlarım, abilerim" ifadelerini kullandı.

415