Televizyon
06 Ara 2020 15:35 Son Güncelleme: 06 Ara 2020 15:39

Maskesiz gezen turistler muhabire saldırdı!

Sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar evlere kapanırken şehrin cadde ve meydanları yabancı turistlere kaldı. Taksim meydanında maskesiz gezen turistleri kamera kaydına almak isteyen Habertürk muhabiri Emrah Doğru darp edilmekten son anda kurtuldu.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar evlere kapanırken şehrin cadde ve meydanları yabancı turistlere kaldı.

İstanbul halkı hafta sonu evlere kapanırken, meydan ve caddelerin keyfini süren yabancı turistlerden bazıların maskesiz olarak ortalıkta dolaşmaları dikkat çekiyor.

Hafta içi 21:00 ile saat 05:00 arasında sokağa çıkma kısıtlamasının yanı sıra hafta sonu uygulanan sokağa genişletilmiş çıkma kısıtlamadan da muaf olan yabancı turistlerden bazılarının koronavirüs önlemlerine uymadığı gözlemleniyor.

MASKE TAKMAYAN TURİSTTEN SALDIRI GİRİŞİMİ!

Bu duyarsızlığın son örneği İstanbul'un en merkezi yerlerinden biri olan Taksim'de yaşandı. Sokağa çıkma kısıtlamasına uyulup, uyulmadığını gözlemlemek için Taksim ve çevresini gezen Habertürk muhabiri Emrah Doğru, maskesiz gezen turisti kameraya çekmek isteyince saldırı girişimiyle karşılaştı. Maskesini takması istenen turist, muhabir Emrah Doğru’yu darp etmek istedi. Polisin olaya müdahale etmesiyle durum sakinleştirildi.