Gündem
18 Eyl 2010 13:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:38

MASKELİ 6 KİŞİ EVİNİ BASTI! FARUK TINAZ NELER YAŞADI?

Türk Sanat Müziği'nin ünlü sesi Faruk Tınaz, Yeniköy'deki villasında saldırıya uğradı.

Bir dönem sahnelerde fırtına gibi esen Türk Sanat Müziği’nin ünlü sesi Faruk Tınaz, Yeniköy’deki villasında saldırıya uğradı. 6 kişi gece yarısı evini bastı, evdeki kasayı açarak değerli eşyayı alıp kaçtı. Hırsızların kasada bulunan yaklaşık 700 bin TL ile ziynet eşyalarını çaldıkları iddia ediliyor.

Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi Faruk Tınaz’ın Yeniköy’deki villasına önceki akşam saat gece yarısına yaklaşırken maskeli altı kişi girdi. Eşi Canan Tınaz’ın yanında Faruk Tınaz’ı döven saldırganlar daha sonra evde bulunan kasayı zorla açtırdı. Magazinkonseyi.com’da yer alan habere göre, saldırganlar kaçmadan önce Canan Tınaz’da ellerini, ayaklarını ve ağzını bağlayarak kasanın içinde bulunan para ve çok sayıdaki mücevheri alıp kaçtı. Yüzleri maskeli olan saldırganların kimlikleri tespit edilemedi. Emniyet soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.

Bu normal bir hırsızlık olamaz

Telefonla ulaştığımız Faruk Tınaz’ın eşi Canan Tınaz, olay gecesi yaşananları şöyle anlattı: “Bu normal bir soygun değil. Çete olayı gibi. Evimizi silahlı ve maskeli altı adam bastı. Eşim daha yeni taburcu oldu, konuşacak halde değil. Bu konuda fazla bilgi vermek istemiyorum, polis konuşmamızı da istemedi. Evimizde şu anda 40-50 memur var. Gasp bürosundan, Sarıyer Emniyet Müdürlüğü’nden memurlar, kriminal uzmanlar var. Şoktayız, basit bir hırsızlık olayı değil onu biliyorum.”

(habertürk)