Maseratili polisin eşi sessizliğini bozdu! Zamanlama dikkat çekti...

Eşine ait Maserati aracıyla giderken trafikte tartıştığı avukatın bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül intihar etmiş, eşi Özlem Üçgül ise aracı ticaret yaparak aldığını söylemişti. Üçgül aylar süren sessizliğini bozarak iş yerinin fatura ve belgelerini gösterdiği video çekti.

Maseratili polisin eşi sessizliğini bozdu! Zamanlama dikkat çekti... - Sayfa 1

Manisa'dan İstanbul'a ailesiyle birlikte otomobiliyle dönen Avukat Fatih Uzun ile 8,5 milyon liralık Maserati sahibi polis Hüseyin Tayfun Üçgül ile trafikte tartışma yaşamıştı.

17
Maseratili polisin eşi sessizliğini bozdu! Zamanlama dikkat çekti... - Sayfa 2

Yaşanan tartışmada avukat Fatih Uzun'un iki bacağını kırdığı iddia edilen ve 8,5 milyon liralık Maserati model araba kullanmasıyla gündem olan Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül intihar etti.

27
Maseratili polisin eşi sessizliğini bozdu! Zamanlama dikkat çekti... - Sayfa 3

"TİCARET YAPARAK ALDIM"

Polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül "Lütfen asılsız haberlere itibar etmeyin mahkeme kararıyla hepsini size sunacağız.." başlığıyla bir video yayınladı. İş kadını olduğunu ifade eden Özlem Üçgül, Maserati aracı da ticaret yaparak aldığını ifade etti. Öte yandan Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Üçgül'ün sattığı çaylara Ticaret ve Orman Bakanlığı tarafından 114 bin 326 TL para cezası ve reklamlarını durdurma cezası verildiği ortaya çıkmıştı.

37
Maseratili polisin eşi sessizliğini bozdu! Zamanlama dikkat çekti... - Sayfa 4

AYLAR SÜREN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sosyal medya fenomenlerine ve güzellik merkezlerinden kara para aklandığı iddialarıyla ilgili soruşturmalar sürerken, Özlem Üçgül sessizliğini bozdu. Eşinin ölümünden beri ilk kez video paylaşan Üçgül, iş yerindeki siparişleri gösterdi. Ürünlerinin barkodlarını ve faturalarını paylaşan Üçgül, yaptığı her işin yasal olduğunu belirterek şunları söyledi:

47