MASAK onu da incelemeye aldı! Selin Ciğerci gözyaşlarını tutamadı; Taksim Meydanı'nda kendimi asarım

Tüm Türkiye aylardır Dilan Polat ve Engin Polat çiftini konuşuyor. Vergi kaçırma ve kara para aklama iddiaları ile gündeme gelen ünlü çift hakkında MASAK detaylı bir rapor hazırladı. Soruşturma kapsamında Polat Ailesi'nin mal varlıklarına el konuldu. Bu olayın ardından diğer sosyal medya fenomenlerinin de incelenmeye başlandığı ortaya çıktı. Kara para aklama iddiaları ile gündeme gelen Selin Ciğerci iddialar karşısında gözyaşlarını tutamadı.

MASAK onu da incelemeye aldı! Selin Ciğerci gözyaşlarını tutamadı; Taksim Meydanı'nda kendimi asarım - Sayfa 1

Lüks yaşantısı, etrafa saçtığı paralar ve altın tozlu kahveleri ile dikkat çeken Dilan Polat ile eşi Engin Polat vergi kaçırma ve kara para aklama iddiaları ile aylardır Türkiye'nin gündeminde. MASAK'ın inceleme altına aldığı ünlü çift hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi ve tüm mal varlıklarına el konuldu.

112
MASAK onu da incelemeye aldı! Selin Ciğerci gözyaşlarını tutamadı; Taksim Meydanı'nda kendimi asarım - Sayfa 2

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından diğer sosyal medya fenomenlerinin de inceleme altına alındığı ortaya çıktı.

212
MASAK onu da incelemeye aldı! Selin Ciğerci gözyaşlarını tutamadı; Taksim Meydanı'nda kendimi asarım - Sayfa 3

Bugün Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci hakkında çıkan 'Kara para aklama' iddialarına isyan etti.

312
MASAK onu da incelemeye aldı! Selin Ciğerci gözyaşlarını tutamadı; Taksim Meydanı'nda kendimi asarım - Sayfa 4

MASAK'ın kendisini ve tüm sosyal medya fenomenlerini inceleme altına aldığını söyleyen Ciğerci; 'Baksınlar. Hemen sonuçlansın. Kim suçluysa girsin hapse çeksin cezasını. Çok uzadı.' dedi.

412