Magazin
23 Kas 2021 07:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2021 07:07

Marvel Studios’tan Scarlet Johansson müjdesi! ‘Gizli bir proje üzerinde…’

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, oyuncu Scarlett Johansson'ın yeni bir Marvel yapımında yer alacağını belirterek, "Scarlett’le şu an gizli bir Marvel projesi üzerinde çalışıyoruz." dedi.

Perşembe gecesi düzenlenen ‘American Cinematheque’ galasına katılan oyuncu Scarlett Johansson, bu yaz Disney'e açtığı ve ekim ayında sonlandırdığı davayı anlattı. Oyuncu, dava sürecinin kendisi için ne kadar stresli olduğundan bahsederken, Marvel Studios Başkanı Kevin Feige ise Johansson'ın "Black Widow" dışında yeni bir Marvel yapımında yer alacağını duyurdu.

"BLACK WİDOW OLMAYAN BİR MARVEL PROJESİ ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ''

WebTekno'nun Variety'den aktardığına göre, Disney’e "Black Widow" sözleşmesinin şartlarını ihlal ettiği için dava açan Johansson, büyük bir şirkete karşı durmanın ne kadar acayip bir his olduğundan ancak kendisi bu konuda ilk savaşı veren kişi olduğu için kimsenin bu konuda bu kadar uğraşması gerekmeyeceğinden bahsetti.

Marvel Studios başkanı Kevin Feige de sonradan katıldığı açıklamalarda, Johansson’ın yer alacağı yeni Marvel yapımını ''Scarlett’le şu an gizli ve Black Widow olmayan bir Marvel projesi üzerinde çalışıyoruz'' diyerek duyurdu. Henüz projeye dair hiçbir detay verilmedi.