Markette kadın müşteriye iğrenç taciz! Görüntüler tepki çekti! Valilik açıklama yaptı

Kırklareli'de bir markette yaşanan taciz olayını görüntüleri sosyal medyada tepki çekmişti. Kırklareli Valisi Birol Ekici, alışveriş yapan kadını taciz eden kişinin yakalandığını ve akli dengesinin bozuk olduğunu açıkladı. Taciz kameraya da yansırken, şüphelinin daha önce de markette yarı çıplak halde dolaştığı ve güvenlik kamerasınca kaydedildiği öğrenildi.

Markette kadın müşteriye iğrenç taciz! Görüntüler tepki çekti! Valilik açıklama yaptı - Sayfa 1

Kırklareli'de bir zincir markette alışveriş yapan kadın, markette bulunan bir kişinin elle tacizine uğradı. Kadın, tacizde bulunan kişiye sert tepki gösterip, üzerine yürüdü.

18
Markette kadın müşteriye iğrenç taciz! Görüntüler tepki çekti! Valilik açıklama yaptı - Sayfa 2

Market çalışanları ve müşteriler araya girerken, kadına tacizde bulunan kişi marketten ayrıldı. Kadının tacize uğradığı anlar ise marketin güvenlik kameralarına yansıdı.

28
Markette kadın müşteriye iğrenç taciz! Görüntüler tepki çekti! Valilik açıklama yaptı - Sayfa 3

Kadının şikayetçi olmasının ardından polis, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini belirleyip gözaltına aldı.

38
Markette kadın müşteriye iğrenç taciz! Görüntüler tepki çekti! Valilik açıklama yaptı - Sayfa 4

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medyada yayınlanan ve tepki çeken görüntülerin ardından Kırklareli Valisi Birol Ekici, yazılı yaptığı açıklamada, yapılan ihbar üzerine tacizde bulunan kişinin yakalandığını ve akli dengesinin bozuk olduğunu açıkladı.

48