Magazin
19 Eki 2013 11:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

MARIA SHARAPOVA'DAN TÜRKİYE'YE MESAJ; KALBİM İSTANBUL'DA KALDI!

TEB BNP Paribas WTA Championships'e katılamayan tenisçi Maria Sharapova, Türkiye'ye mesaj gönderdi.

Sağ omuzundaki sakatlık nedeniyle, İstanbul’da gerçekleştirilecek TEB BNP Paribas WTA Championships’e katılamayan tenisçi Maria Sharapova, Türkiye’ye mesaj gönderdi.

Turnuva için son iki yıldır İstanbul’a gelen Maria Sharapova bu yıl sakatlığı nedeniyle gelemese de Türkiye’deki hayranlarını unutmadı. ‘Kalbim İstanbul’da diyen Maria Sharapova, WTA’nın resmi internet sitesine yaptığı açıklamayla İstanbul’a ve Türkiye’deki hayranlarına bir mesaj gönderdi. Dünyaca ünlü güzel raket, mesajında “İstanbul’daki hayranlarım her yıl büyük bir içtenlik ve tutkuyla yanımda oldu. Yılın son turnuvasında bize yaşattıkları bu enerjiyi ve heyecanı özleyeceğim. İstanbul’a bu güzel misafirperverliği için teşekkür ediyorum ve gelecekte yine Türkiye’de oynamak çok isterim” dedi.

Maria Sharapova, geçtiğimiz yıllarda TEB BNP Paribas WTA Championships için geldiği İstanbul’da Anadolu Efes takımında oynayan basketbolcu eski nişanlısı Sasha Vujacic ile kalmış ve İstanbul ziyaretini uzatmıştı. Maria Sharapova İstanbul’u adım adım dolaşmış ve turnuva sonrasında da gezilerine devam etmişti.