Spor
08 Oca 2024 23:58 Son Güncelleme: 08 Oca 2024 23:59

Marcelo soluğu Arda Güler'in yanında aldı

Real Madrid'in efsaneleri arasına adını yazdıran Brezilyalı Marcelo, eski takımına ziyarette bulunduğu sırada milli futbolcu Arda Güler'le de özel bir sohbet gerçekleştirdi.

Brezilyalı futbolcu Marcelo, 15 yıl boyunca formasını giydiği ve kazanamadık kupa bırakmayarak efsanelerinden birisi haline geldiği Real Madrid'i ziyarette bulundu.
 
Kariyerini Brezilya Ligi ekiplerinden Fluminense'de sürdüren tecrübeli oyuncu, İspanya Süper Kupa maçı için Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gidecek olan Real Madrid'in Valdebebas Tesisleri'nde gerçekleştirdiği son antrenmanı yerinde takip etti.
 
Teknik direktör Carlo Ancelotti ile selamlaşan ve eski takım arkadaşlarıyla hasret gideren Marcelo, takıma kendisi ayrıldıktan sonra katılan milli futbolcu Arda Güler'le de bir süre sohbet etti.
 
İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre; Marcelo, Arda Güler'le gerçekleştirdiği sohbette genç yıldıza, "Çok başarılı olacak ve ortalığı sallayacaksın" dedi ve çeşitli tavsiyelerde bulundu.
 
Haberde Arda Güler'in Arandina karşılaşmasında sergilediği performans ve ortaya koyduğu sakin tavırlar için övgü dolu ifadeler kullanıldı. Arda Güler'in yaptıklarının da Marcelo'nun dikkatinden kaçmadığı belirtildi.