Marcao'nun yumruğu için yazarlar ne dedi?

Spor yazarları, Marcao takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa ardından da yumruk atmasını değerlendirdi...

Marcao'nun yumruğu için yazarlar ne dedi? - Sayfa 1

Giresunspor-Galatasaray maçının 60. dakikasında Marcao takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa ardından da yumruk atarak kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

113
Marcao'nun yumruğu için yazarlar ne dedi? - Sayfa 2

Maç sonrası Marcao, Galatasaray kafilesinden ayrı olarak evine gitti. Marcao'yu İstanbul'da özel araç karşıladı.

213
Marcao'nun yumruğu için yazarlar ne dedi? - Sayfa 3

Konuyla ilgili maç sonunda konuşan Teknik Direktör Fatih Terim, "Marcao ve Kerem olayı çok alışılagelmiş bir hadise değil. Hepimiz soyunma odasında, sahanın içerisinde her türlü münakaşayı ederiz. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Ama ben sahada ilk defa görüyorum kendi arkadaşıyla böyle bir pozisyonu. Henüz ne olduğunu anlamış değiliz. Ne olursa olsun hoş değil. İkisi de bizim oyuncumuz ama Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Futbolda bu tip söylemler, eylemler oluyor. Biz de oyunculara yükseliyoruz ama bu 2 dakika sürer. Hemen çözülür. Ama bu hoş olmadı, hiçbir şekilde. Ancak çözümü bize ait. Bir şekilde çözeceğiz. Kimse merak etmesin" ifadelerini kullandı.

313
Marcao'nun yumruğu için yazarlar ne dedi? - Sayfa 4

Spor yazarlarını ise bugün köşelerinde yaşanan olayı değerlendirdiler. Yazarlar çoğunlukla Marcao'yu suçlu bulurken, Erman Toroğlu, Fatih Terim'i suçladı.

413