Maraz Ali'den takipçisine ahlaksız küfür! Hızını alamayıp devam etti!

2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisinde canlandırdığı 'Maraz Ali' karakteriyle unutulmaz olan eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son paylaşımında bir hayranına küfür ettiği olayı anlatan Mehmet Akif Alakurt, takipçilerinin tepkisini çekti.

Maraz Ali'den takipçisine ahlaksız küfür! Hızını alamayıp devam etti! - Sayfa 1

Geçtiğimiz senelerde kadınları aşağılayan ifadeler kullanan Adanalı ve Sıla gibi başarılı yapımlarda başrol oynayan Mehmet Akif Alakurt, bu sefer de yepyeni bir olayla gündeme geldi.

115
Maraz Ali'den takipçisine ahlaksız küfür! Hızını alamayıp devam etti! - Sayfa 2

Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu, pasaportu ve bir miktar paranın olduğu fotoğrafı ardından da arabayla gezindiği anları paylaştı.

215
Maraz Ali'den takipçisine ahlaksız küfür! Hızını alamayıp devam etti! - Sayfa 3

"BİZİM ÇOMAR HER ŞARTTA SIRITIYOR TABİİ..."
Sonrasında yaptığı küfürlü paylaşımla hayranlarını şoke eden Alakurt, "Geçen bizim maceracı yurttaşlardan biri benim plakaya bakıp, 'MAA' 'Maraz Ali Abi' demek değil mi diye sordu. 

315
Maraz Ali'den takipçisine ahlaksız küfür! Hızını alamayıp devam etti! - Sayfa 4

Dedim, 'Oğlum bu plakayı tersten okuyacaksın. Bak bakayım ne oluyor. Baktı, baktı bir şey bulamadı. Dedim, düzden Mehmet Akif Alakurt, tersten okursan a... a... olarak okunuyor. Bizim çomar her şartta olduğu gibi sırıtıyor tabi..." sözleriyle tepki çekti.

415