Televizyon
10 Haz 2021 07:39 Son Güncelleme: 10 Haz 2021 08:55

Maraşlı’dan Camdaki Kız’a heyecanlandıran transfer! Kilit isim olacak…

Ekranlardaki art arda yaşanan yaprak dökümüne Maraşlı dizisi de katıldı. 26’ncı bölümü ile final yapacak olan dizinin başrolü ise Camdaki Kız’ın kilit ismi olacak.

Alina Boz ve Burak Deniz'i bir araya getiren, hem oyuncu hem de konusu ile sosyal medyada büyük ses getiren dizi Maraşlı ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dizi, 5 bölüm sonra 26. bölümü ile ekran macerasını noktalayacak.

O GELİŞME İDDİALARI GÜÇLENDİRDİ

Dizinin finali için geri sayım başlamışken medya kulislerine düşen bir haber ise olay oldu. Maraşlı dizisiyle bambaşka bir karakter olarak izleyicisi karşısına çıkan ve oyunculuğu ile kendisine hayran bırakan genç oyuncu Burak Deniz, Kanal D'nin Camdaki Kız dizisine katılıyor.

Camdaki Kız dizisinin önümüzdeki hafta sezon finali yapması ve Maraşlı dizisinin bitmesi de bu iddiaları güçlendirdi.

BİR ANDA DİZİNİN BAŞROLÜ OLACAK

Burak Deniz'in Camdaki Kız'ın kadrosuna katılacağı iddiaları güçlendiren bir başka sebep ise Hayri karakteri oldu. Hayrı 2. sezonda Nalan'ın hayatına girecek ve bir anda dizinin başrolü olacak.

Diziye uyarlanan Camdaki Kız kitabında Hayri karakterinin fiziksel özellikleri ile Burak Deniz'in dış görüşünün uyuşması ise seyirciyi şimdiden heyecanlandırdı. Burcu Biricik ve Burak Deniz'i birbirine yakıştıran hayranları sosyal medyadan paylaşımları başladı bile.