Mansur Yavaş'tan İYİ Partili isme sert tepki! 'Geldi, benden Mamak belediye başkanlığını istedi'

İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın usulsüzlük ve ihaleye fesat karıştırma iddialarına sert cevap veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Cengiz Topel Yıldırım bu seçim döneminde geldi benden Mamak Belediye Başkanlığını istedi. Biz de vermeyince bu sefer bütün televizyonlara sadece ve sadece Mansur Yavaş’ı karalamak için gidiyor. Ruh sağlığını kaybetmiş bu arkadaş. Belediyenin beş kuruşu kaybolmaz" açıklamasında bulundu.

Mansur Yavaş'tan İYİ Partili isme sert tepki! 'Geldi, benden Mamak belediye başkanlığını istedi' - Sayfa 1

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tv100'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında gündem ve seçimle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

111
Mansur Yavaş'tan İYİ Partili isme sert tepki! 'Geldi, benden Mamak belediye başkanlığını istedi' - Sayfa 2

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın kendisiyle ilgili iddialarına Mansur Yavaş canlı yayında sert yanıt verdi.

211
Mansur Yavaş'tan İYİ Partili isme sert tepki! 'Geldi, benden Mamak belediye başkanlığını istedi' - Sayfa 3

Cengiz Topel Yıldırım'ın "5 milyar 928 milyon bir para belediye kasasında olması gerekirken yok soruyoruz bu para nerede?" sözleriyle ilgili açıklama yapan Mansur Yavaş şunları söyledi:

311
Mansur Yavaş'tan İYİ Partili isme sert tepki! 'Geldi, benden Mamak belediye başkanlığını istedi' - Sayfa 4

"HERKES AĞZINDAN ÇIKANIN SONUCUNA KATLANACAKTIR"

"Belediyenin beş kuruşu kaybolmaz. Türkiye'de bütün harcamalarını yayınlayan biziz. Şirketlerde yeminli mali müfettişlerimiz var. 

411