Mansur Yavaş'tan çok konuşulacak anket çıkışı! 'Yüzde 14 öndeyiz'

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Altındağ'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Çok konuşulacak bir anket açıklaması yapan Yavaş, "Görünen o ki dün yayımlanan ankete göre yüzde 14 öndeyiz. Asla rehavete kapılmayacağız" dedi. İşte Yavaş'ın o açıklamaları...

Mansur Yavaş'tan çok konuşulacak anket çıkışı! 'Yüzde 14 öndeyiz' - Sayfa 1

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Altındağ'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Yavaş'a CHP'nin Altındağ Belediye Başkan Adayı Ramazan Değerli de eşlik etti. Burada halka seslenen Yavaş, bir belediye başkanının kentin hem annesi hem babası olduğunu belirterek, "Biz de gençlerimize 'evladımız' diye hitap ediyoruz. Dolayısıyla bir anne, bir baba evladının üzerine nasıl titrerse biz de üstünüze aynı şekilde titredik. Hiç kimseyi ayırmadık. Bir Allah'ın kulu, 'Oy vermedi diye bizi ayırdı' diyemez.

111
Mansur Yavaş'tan çok konuşulacak anket çıkışı! 'Yüzde 14 öndeyiz' - Sayfa 2

Ankara’ya huzur geldi; bu çok önemli, bütün projelerden daha önemli. Bereket geldi. Proje yapıyorum diye Ankara halkının tertemiz parasını çöp projelere yatırmak yerine dara düşen herkesin yanında olmak, esnafın daha iyi çalışmasını sağlamak, sanayicinin daha çok üretmesini sağlamak en büyük görevlerimizden birisidir" dedi.

211
Mansur Yavaş'tan çok konuşulacak anket çıkışı! 'Yüzde 14 öndeyiz' - Sayfa 3

'DARA DÜŞEN KİM VARSA HER ZAMAN YANINDAYIZ'
Ardından Altındağ'da yapılan hizmetleri anlatan Yavaş, "İsterdik ki Altındağ Belediye Başkanı da bizim elimizden tutsun, Altındağ için ihtiyaçları bildirsin. Beraber daha fazla hizmet yapalım.

311
Mansur Yavaş'tan çok konuşulacak anket çıkışı! 'Yüzde 14 öndeyiz' - Sayfa 4

Hayırlı olsun dahi gelmediler. Bir günden bir güne telefon açıp şöyle bir derdimiz var demediler. Ankara'nın büyük projelerine maalesef engel oldular" diye konuştu.

411