Gündem
14 Ara 2021 14:51 Son Güncelleme: 14 Ara 2021 14:57

Mansur Yavaş istemişti! Melih Gökçek’teki zırhlı araçla ilgili yeni gelişme

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisine tahsis edilen zırhlı aracı Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında belediyeye ait bir aracın hala eski başkan olan Melih Gökçek'te olduğunu söyleyerek "Niye vermiyorsun kardeşim belediyenin malını? Artık ailece belediyenin mallarından elinizi çekin. Bu mallar sizin babanızın malı değil" ifadelerini kullanmıştı. Söz konusu açıklamadan haftalar sonra dün, sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan İbrahim Melih Gökçek ise Valilik kararı ile kendisine tahsis edilen zırhlı aracı, Mansur Yavaş'ın ısrarları üzerine teslim ettireceğini açıklamıştı.

Gökçek bugün (14 Aralık) zırhlı cipi Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etti. Aracın teslim alındığı bilgisini paylaşan belediye, zırhlı aracın saat 15.00’te belediye bahçesindeki konferans salonu önüne getirileceğini açıkladı.

NE OLMUŞTU?

Mansur Yavaş’ın göreve başlamasının ardından Melih Gökçek’e tahsis edilen biri zırhlı dört cipin ikisi Gökçek tarafından iade edilmiş, birisinin de garajda bulunduğu tespit edilmişti. Gökçek’in son zırhlı aracı teslim etmesinin ardından Gökçek’te belediyeye ait araç kalmadı.