Gündem
25 Şub 2012 10:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:22

''MANŞET YAPANLAR BUNLARI NİYE YAZMADI?'' ŞÜKÜR MEDYAYI SUÇLADI!

Eski Milli futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, futbol yorumculuğu yapması üzerinden yapılan eleştirileri cevapladı.

Muhalefeti kendisi üzerinden gündemi meşgul etmekle suçlayan Hakan Şükür, medya mensuplarının aldığı ücreti abartmasını da kıskançlığa bağladı.

Samanyolu Haber kanalında yayınlanan 'Günlük' programına konuk olan Eski Milli futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, özel bir televizyon kanalında futbol yorumculuğu yapması üzerinden yapılan eleştirilerle ilgili önemli açıklamalarda bulunarak yaptığının etik olmadığı yönündeki iddiaları cevapladı. İşte muhalafetin hedefindeki Şükür'ün sözleri:

GÜNDEMİ MEŞGUL ETME AMACI

Özel bir kanalda bu işi yapıyorum. Netice itibariyle hafta sonları geç vakitte başlayan bir program bu. Meclis kürsüsünden sanki genel kurulu bundan dolayı aksattığıma yönelik devamsızlığılma ilgili şeyler söyleniyor. Bunların tamamı yalan ve iftiradır. Sadece o an için söylenip gündemi meşgul etmek aynen Meclis'i çalıştırmamakta olduğu gibi bizim üzerimizden siyaset anlayışı var. Devamsızlığı olmayan ki mazeretin sınırı yok Meclis'te. Oranın idari bölümleri karar verebilir. Kimse bu konuda bilgi verme şahsına sahip değildir. Hatta bunları söyleyenden daha fazla devamlı olduğum gerçeği vardır.

FUTBOLUN SEVDALISIYIM 

Para konusuna gelince karşılığında bedel alıyorum. Ama söylenen rakamlar konusunda açıklama yaptım. Eğer çalıştığım kanalda ispatlanırsa ben bunu paylaşmaya hazırım. Rakamlar abartılı çok gereksiz. Daha önce TRT'de de yorumculuk yapmıştım. Orada ortaya çıkanlar arz talep meselesidir. Futbolun içerisinden gelmiş bu konuda fikirlerimi seviyeli, her takıma eşit uzaklıkta söyleyebilme adına bu teklifi aldım. Netice itibariyle yasal da sorun olmadığı vakıf olunca, sözlü olarak alıp böyle bir şeye başladık.

KISKANANLAR MUTLAKA OLACAKTIR

Bundan sonrası lafı güzaftır. Kıskananlar mutlaka ki olacaktır. Bilhassa medya mensupları. Biliyorsunuz bu piyasa dar bir piyasadır. Zaten sporun futbolun içinde bulunduğu çok net biliyoruz. Bir nevi bir çoğu da bu ortamın içerisinde. Bunları yaşamış insanlardır. Abartarak söylenmesinin sebebi gerçek anlamda ne aldığımın bilinmek istenmesidir.