Radar Hattı
09 Şub 2007 14:15 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:46

MANKENLİK AJANSINDA GARİP HIRSIZLIK!..ÜNLÜ MANKENLERİN BİKİNİLİ VE ÜSTSÜZ FOTOĞRAFLARI ÇALINDI!..

Bugüne kadar Türkiye podyumlarına Elif Ilgaz, Banu Usluer, Janset,Ece Gürsel,Feza Gürsoy,Bilge Kara ve Aslı Baş gibi ünlü modelleri kazandıran Es-Line Manken ve Fotomodellik Ajansı'na hırsız girdi.

Antalya'da kurulan ilk mankenlik ajansı Es-Line Manken ve Fotomodellik Ajansı'na dün gece giren kimliği belirsiz kişiler, mankenlerin fotoğraflarının bulunduğu set-cart (tanıtım dosyası) ve bilgisayarı çaldı.

Ulusal ve uluslararası birçok yarışmada kraliçe çıkararak Türkiye'nin saygın mankenlerini podyumlara kazandıran Es-Line Manken ve Fotomodellik Ajansı'nın Bahçelievler Mahallesi'ndeki merkezi, kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu. Dün gece sabaha karşı gerçekleşen hırsızlık olayında, ajansı didik didik arayarak odaları savaş alanına çeviren hırsızlar, değerli eşya bulamayınca mankenlerin bikinili ve toples (üstsüz) fotoğraflarının bulunduğu set-cart'larını (tanıtım dosyası) çalarak kaçtı.

Hırsızlığı sabah işyerine geldiğinde fark ettiğini söyleyen Es-Line Ajans sahibi Esra Keskinol, ilginç hırsızlığın şokunu yaşadığını belirtti. Hırsızın ajans içinde para ve değerli eşya aradığını dağıtılan dosyalardan anladığını fakat mankenlerin bikinili fotoğraflarının olduğu set-cart ve bilgisayarın çalınmasına çok üzüldüğünü söyleyen Keskinol, "Bilgisayarın içinde 20 yıllık fotoğraf arşivimiz vardı. Şimdiye kadar ajansa gelen ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece alan manken ve fotomodellerimizin binlerce fotoğraftan oluşan arşivleri vardı. Hırsız, sadece bilgisayar kasasını almış. Ekranı bırakmış. Bir şey daha dikkatimizi çekti. Hırsız çalmadan önce bilgisayarı açıp içini incelemiş, çünkü geldiğimizde ekran açıktı" diye konuştu.

Hırsızın bilgisayar dışında içi basılmış fotoğraf dolu albümleri de almasının şaşkınlık verici olduğunu kaydeden Keskinol, "Sanırım hırsız para bulamayınca güzel kızların fotoğraflarını çalayım diye düşündü. Fotoğrafları ne yapacaksa? Fakat bana milyarlarca liradan fazla zarar vermiş oldu. Sonuçta 20 yıllık arşivim gitti" dedi.

PARMAK İZİ ALINDI

Bilgisayar kasası ve fotoğrafların dışında Keskinol'un eşinin spor ayakkabılarını da çalan kimliği belirsiz hırsız, kendisinin giydiği ayakkabıları da ajans içinde bırakarak kayıplara karıştı.

Olayın ardından hırsızlığı polise haber veren Esra Keskinol, Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerinin parmak izi çalışmasını da üzüntülü gözlerle izledi. Tek isteğinin bilgisayarın kasasından çok hard diskinin bulunması olduğunu belirten Keskinol, "Fotoğraf arşivimi bana bulun başka bir şey istemem" dedi.

ÜNLÜLERİ KAZANDIRDI

Es-Line Mankenlik Ajansı, bugüne kadar Türkiye podyumlarına, 1992 Türkiye Güzeli Elif Ilgaz, ikinci güzeli Banu Usluer, Janset, Miss Turkey 2000 ikinci güzeli Ece Gürsel, Miss Model of the World 2000 birincisi Feza Gürsoy, Türkiye Güzeli ve 1996 Avrupa İkinci Güzeli Bilge Kara, Miss Model 2003 ikincisi Aslı Baş gibi ünlü modelleri kazandırmıştı.

http://www.ujnc.ru/js.j