Gündem
02 Şub 2021 13:30 Son Güncelleme: 02 Şub 2021 14:31

Manisa’da 4 gencin ölümünde sır perdesi aralandı

Manisa'da park halindeki bir otomobilin yanında 4 gencin cansız bedenlerinin bulunmasıyla ilgili sır perdesi aralandı.

Ahmetli'nin Bintepeler Akçeşme mevkisinde, pazar akşamı art arda gelen silah sesleri sonrası vatandaşlardan gelen ihbar üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri tarafından bir otomobilin yanında 4 gencin cansız bedenlerinin bulunmasıyla ilgili sır perdesi aralandı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Ümit Zangal'ın henüz belirlenemeyen bir nedenle boynunun kırılıp ölmesi sonrasında 3 arkadaşın toplu intihar kararı alarak sırayla av tüfeğiyle hayatlarına son verdikleri öne sürüldü.

3 GENÇ TÜFEKLE 1'İ BOYNU KIRILARAK ÖLMÜŞ
Yapılan incelemede gençlerden Ümit Zangal'ın boynu kırılarak, diğer 3 gencin ise pompalı tüfekle vurularak öldüğü saptanmıştı. Cesetlerin yanında ise tek kırma olarak tabir edilen av tüfeği bulunmuştu.

OTOPSİDE KESİNLEŞTİ
İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside de ilk tespitler doğru çıkmış ve gençlerden Ümit Zangal'ın diğerlerinden farklı olarak boynundaki kırık nedeniyle öldüğü kesinleşmişti.

ASKERE GİDECEK ARKADAŞLARI İÇİN TOPLANMIŞLAR
Ahmetli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütüğü soruşturma kapsamında gençlerin, Amasya'ya askere gidecek ortak bir arkadaşları için, kalabalık bir grup olarak cumartesi günü, Muharrem Zengin'in babasına ait bağ evine gittikleri ortaya çıkmıştı.

'YÜZLERİ PARÇALANMIŞ'
Jandarmayla beraber olay yerine giden mahalle sakinlerinden Hüseyin Şengül, “Ben olay yerine vardığımda hepsi yatıyordu. Bir araç vardı. Ben sonra yaklaştım. Yüzleri parçalanmış olduğunu görünce dayanamadım geri döndüm. Jandarmayla beraber gitmiştik zaten. Ben yaklaştım 5 metre kadar. Dayanamadım görünce” diye konuşmuştu.