Gündem
16 Eyl 2013 16:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK TAKİPÇİSİNİN TUZAĞINA DÜŞTÜ!

Bakan Şimşek, yoğun bakımda yatan Berkin Elvan'ı unutunca sosyal medyada tepki aldı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Twitter'da bir takipçisinin "Mehmet Bey, Berkin Elvan'ı uyandırır mısınız? Okula geç kalacak" mesajına, "Eminim Berkin Elvan artık uyanmıştır" diye yanıt verdi.

 "SİZİ SEVİYOR VE SİZE GÜVENİYORUZ"

 Şimşek'in Twitter'dan yazdığı "Sevgili öğrenciler, yeni eğitim-öğretim yılınız kutlu olsun. Allah zihin açıklığı versin. Biz sizi seviyor ve size güveniyoruz" mesajına bir takipçisi "Mehmet Bey, Berkin Elvan'ı uyandırır mısınız? Okula geç kalacak" yanıtını verdi. "Eminim Berkin Elvan artık uyanmıştır. Güzel bir eğitim yılı ve başarılar diliyorum. Bahtı açık olsun" diyen Şimşek, gelen tepkiler üzerine hatasını fark etti. Şimşek, şunları ifade etti: 

 "OKULA GİTMEK İSTEMEYEN BİR ÖĞRENCİ OLARAK ALGILADIM"

 "Öncelikle sağlığı nedeniyle üzüldüğüm Berkin Elvan'a Allah'tan şifa diliyorum. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. Bir an Berkin Elvan'ı okula gitmek istemeyen bir öğrenci olarak algıladım. Sonra gerçeği hatırlayınca hemen sildim. Yazma şeklime bakıldığında bu konudaki iyi niyetim anlaşılır. Asla kötü niyet söz konusu olmamıştır ve olamaz. Tekrar şifalar diliyorum."

 BERKİN ELVAN 92 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDA

 Evinden ekmek almak için çıktığı sırada polisin attığı biber gazı kapsülüyle başından vurulan 14 yaşındaki Berkin Elvan, 92 gündür Okmeydanı Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda yatıyor.