Televizyon
31 Ara 2011 15:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:11

MALİ AÇIKLADI! TNT İLE YOLLARINI NEDEN AYIRDI?

Mehmet Ali Erbil, hakkında çıkan dedikodulara cevap verdi.

Geçen yıl 4 milyon TL’ye 1 yıllık anlaşma yaptığı TNT ile bu hafta ipleri koparan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, spekülasyonların aksine sözleşmeyi kendisinin yenilemek istemediğini söyledi.

Bu sezon istediği parayı kendisine veremediklerini belirten Erbil, şunları söyledi:

“Üzerime yapıştırılan ama asla ağzımdan çıkmayan Vanlılarla ilgili sözlerle bu olayı bağlıyorlar ama bu doğru değil. Bana yeni yılda istediğim parayı veremediler. Bazı isteklerim vardı. Benim sözleşmem aralık ayında bitti. Yenilemek için masaya oturduk. Benim sözleşmem ayın 24’ünde bitiyordu. Haftanın 3 günü de Prime Time’da program yapma önerisi getirdiler. Ben daha fazla çalışmak istemiyorum diye mutabakat yaptık. Ben yeter ki bitereyim diye para falan vermeyi kabul ettim. Aramızda KDV borcu falan vardı. Onları ödedik, aramızda anlaştık”
 
‘Görülmüş şey mi?’


Yerine program yapan Petek Dinçöz’ün yılbaşı çekiminde erkek hostesle “Çarkıfelek”i yaptığını duyan Erbil, “Çarkıfelek tarihinde bir ilke imza atmışlar. Çarkıfelek’te dünyada erkek hostes görülmüş müdür?”dedi.

Dinçöz’ün yerine program yapacağını duyunca şaşırdığını dile getiren Erbil, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Herkes gibi ben de şaşırdım ama bunun Petek’in de tasarrufunda olduğunu sanmıyorum. Sonuçta TNT ile anlaşması var. Onlar ne gösterirse onu sunmakla yükümlü...”

ETİKETLER
#mehmet ali erbil #tnt