Magazin
28 Oca 2017 12:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:26

Mahsun Kırmızıgül'den Gülben Ergen itirafı: 6 kocalı hürmüz gibi!

Dün akşam Beyaz Show'a katılan Mahsun Kırmızıgül, Gülben Ergen için konuşurken, "6 kocalı hürmüz gibi" yorumunu yaptı.

Vezir Parmağı filminde Gülben Ergen ile rol alan Mahsun Kırmızıgül, Beyaz Show'da soruları yanıtladı. Kırmızıgül, çekimler sırasında eşi Erhan Çelik'ten boşanma kararı alan Gülben Ergen için itiraflarda bulundu.

'GÜLBEN ERGEN BİR STAR'

Geçtiğimiz gün vizyona giren Vezir Parmağı filminin yönetmeni ve oyuncusu Mahsun Kırmızıgül, rol arkadaşı Gülben Ergen ile birlikte Beyaz Show'a katıldı. Kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin perde arkasını anlatan Kırmızıgül, 'Neden Gülben?' sorusuyla karşılaştı. Bu soruya, "Çünkü o bir star" yanıtını veren ünlü sanatçı, "Bütün kimliklerini bırakıp bir oyuncu olarak katıldı. Çok büyük desteği vardı. " ifadelerini kullandı.

'BİR KOCASI GELDİ, DİĞERİ GİTTİ'

Eşi Erhan Çelik'ten çekimler sırasında boşanma kararı alan Gülben Ergen'in özel hayatı da yayın sırasında gündeme geldi. "Bu hanımefendiyle özel bir derdimiz vardı" diye söze başlayan Mahsun Kırmızıgül, "Önce kocası geldi. Ağırladık. Baş tacı ettik. O gitti, 3 gün sonra eski kocası geldi. 6 Kocalı Hürmüz gibi. Ardından da çocukları geldi." ifadeleriyle serzenişte bulundu.