Magazin
10 Mar 2010 11:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:08

MAHSUN KIRMIZIGÜL POLAT ALEMDAR'A KARŞI!.. İKİLİNİN ARASINA NE GİRDİ?

New York'ta 5 Minare filmi için çalışmayalını sürdüren Mahsun Kırmızıgül neden Polat Alemdar karakteriyle bütük beyeni kazanan Necati Şaşmaz'a ateş püskürdü?

Bir tarafta Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz'ın 'Kurtlar Vadisi Filistin' diğer tarafta, ilk filmi `Beyaz Melek` ile izlenme rekorları kıran, Güneşi Gördüm`le Türkiye`nin Oscar aday adayı olan Mahsun Kırmızıgül'ün New York'ta Beş Minare' filmi...

BİLSEM ERTELERDİM

5 Kasım'da vizyona gireceklerini açıklayan iki filmin gişe çarpışması şimdiden Şaşmaz ve Kırmızıgül'ü birbirine düşürdü. Hikayesini 11 yıl önce yazdığı filmin ön çalışması için Amerika'da bulunan Mahsun Kırmızıgül, Türkiye'ye geldiğinde gişedeki rakibiyle aynı tarihte vizyona gireceğini öğrenince oldukça şaşırıp morali bozuldu. Kırmızıgül, "Biz tarihimizi üç ay önceden duyurmuştuk. Onların tarihini bilmiyorum ama bizim bir korkumuz yok. Bizim 5 Kasım'da vizyona gireceğimizi cümlealem biliyordu. Bundan sonrası onların sorunu. Kurtlar Vadisi'nin 5 Kasım'da vizyona gireceğini bilseydim ben aynı tarihte filmi vizyona sokmazdım.

ETİKETLER
#polat #mahsun