Mahmut Tuncer'in otopark kavgası karakolda bitti! Bahçe duvarından atladı!

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, eşi Işıl Tuncer ve kızı Gizem Tuncer, Sarıyer'de evlerinin bulunduğu sitede Doktor Nahide Diren'le park kavgası yaşadı. Önce eşinin daha sonra ise kızının karıştığı tartışmayı gören ünlü türkücü, bahçe duvarından sokağa atlayarak olaya müdahil oldu. Diren'in ihbarı üzerine, konu polise intikal etti.

Mahmut Tuncer'in otopark kavgası karakolda bitti! Bahçe duvarından atladı! - Sayfa 1

Tuncer ailesi, Sarıyer'de yaşadıkları sitede park kavgası yaşadı. İddiaya göre Mahmut Tuncer'in eşi Işıl Tuncer, evlerinin önüne arabasını koyan Doktor Nahide Diren'e park yapmamasını söyledi. Diren'in tepki göstermesinin ardından olaya Gizem Tuncer ve ünlü türkücünün kendisi dahil oldu. Doktorun şikayeti üzerine taraflar hakkında soruşturma başlatıldı.

111
Mahmut Tuncer'in otopark kavgası karakolda bitti! Bahçe duvarından atladı! - Sayfa 2

"BAHÇEDE TADİLAT VAR, ARACINIZ ÇİZİLİR"
Bakkal Amca şarkısı ve halaylarıyla tanınan türkücü Mahmut Tuncer; eşi Işıl ve kızı Gizem Tuncer'le birlikte İstanbul Sarıyer'de ikamet ediyordu. Aynı sitede yaşayan doktor Nahide Diren, 17 Mayıs'ta siteye girdi. Aracını oturduğu ikametin önünde başka bir araç olması nedeniyle sokağa park etti. İddiaya göre, Işıl Tuncer, Diren'e bağırarak "Aracını buraya çekme" dedi. Diren, "Burası belediyenin sokağı, park ederim" diyerek tepki gösterdi. İkili arasındaki tartışmaya Gizem de dahil oldu. Gizem Tuncer "Burası bizim bahçenin girişi. Bahçede tadilat var. Aracınız çizilir" dedi.

211
Mahmut Tuncer'in otopark kavgası karakolda bitti! Bahçe duvarından atladı! - Sayfa 3

MAHMUT TUNCER, BAHÇE DUVARINDAN ATLADI
Anne kızın tartışmasına bahçe duvarından sokağa atlayan Mahmut Tuncer de katıldı. Ünlü türkücü ve Diren arasında yaşanan tartışma büyüdü. Diren polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekiplerince karakola götürülen Tuncer ailesi ve Diren'in ifadelerine başvuruldu.

311
Mahmut Tuncer'in otopark kavgası karakolda bitti! Bahçe duvarından atladı! - Sayfa 4

Diren, Tuncer ailesinin kendisine hakaret ettiğini, "Aracınızı çizeriz" gibi sözlerle tehditler savurduğunu ve ünlü türkücünün "Tanıdıklarım var, istediğini ara" dediğini ileri sürdü. Taraflar hakkında soruşturma başlatıldı. 

411