Mahir'in dolandırdığı kadınlar konuştu! Zengin kadınlar hedefinde, Türklerden sonra Polonyalılar...

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına, Fenomen Mahir Düz'ün mağdurları konuşmaya başladı. Esra Çömelek'in milyonlarca TL’sini kaptırdığını söylemesinin ardından yayına mesaj gönderen Polonyalı bir kadın, 3 yıl boyunca nasıl dolandırıldığını anlattı.

Mahir'in dolandırdığı kadınlar konuştu! Zengin kadınlar hedefinde, Türklerden sonra Polonyalılar... - Sayfa 1

Show TV’nin hafta içi her gün saat 15.00’te canlı yayınlanan programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de sosyal medya fenomeni Mahir Düz’ün mağdur ettiği kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

111
Mahir'in dolandırdığı kadınlar konuştu! Zengin kadınlar hedefinde, Türklerden sonra Polonyalılar... - Sayfa 2

Programa katılan Esra Çömelek, sevgilisi fenomen Mahir Düz‘ün kendisinden sürekli para istediğini, 150 bin lira vergi ve 50 bin lira esnafa olan borcu olduğunu söylemişti. 

211
Mahir'in dolandırdığı kadınlar konuştu! Zengin kadınlar hedefinde, Türklerden sonra Polonyalılar... - Sayfa 3

Ayrıca ortalama 10 ila 20 bin liralık 3-4 kredi kartı borcunu da ödediğini söyleyen Çömelek,  Aynı evde 9 ay birlikte yaşadıkları dönemde Mahir’in yasaklı madde ticareti yaptığını da iddia etmişti. 

311
Mahir'in dolandırdığı kadınlar konuştu! Zengin kadınlar hedefinde, Türklerden sonra Polonyalılar... - Sayfa 4

Çömelek, "Bir kız arkadaşından bahsetti. Mahkemelikti, devam ediyordu mahkemeleri. 'Kızın boynunu kırdım' demişti. 'Senin de boynunu kırarım' demişti bana. Bu psikopat yani. Çok güzel oynayan..." diyerek kendisinin de tehdit edildiğini öne sürmüştü.

411