Polemik & Kulis
16 Şub 2016 15:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:21

Mahçupyan'ın 'uygunsuz ilişki' iddiasına Cemil Ertem'den jet yanıt: Meczup!

Etyen Mahçupyan'ın Cemil Ertem ve Yiğit Bulut ile ilgili yazısı ortalığı karıştırdı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski Başdanışmanı Etyen Mahçupyan,  yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanları Cemil Ertem ile Yiğit Bulut arasında uygunsuz ilişki olduğunu iddia etti. Yazı kısa süre sonra yayından kaldırılırken, Ertem, Milliyet'teki köşesinde Yiğit Bulut'la 'uygunsuz ilişkisi' olduğunu iddia eden Etyen Mahçupyan'a cevap verdi.

Ertem, "Bir müddettir, çalıştığım kurumun da ismi geçirilerek, şahsıma yönelik, artık meczup seviyesine düşmüş bir şahsa hakarete varan yazılar yazdırılıyor. Tabii ki ipe sapa gelmez bu yazılara cevap vermeyeceğim. Ama günümüzün Faust’larının kullandığı bu meczupları da tanıyalım. Meczup olduğunun farkına varana kadar ciddiye alabilirsiniz zira" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Cemil Ertem'in Milliyet'te kaleme aldığı 'Faust’un raconu...' başlıklı yazısının ilgili kısmı şöyle:

"Bir müddettir, çalıştığım kurumun da ismi geçirilerek, şahsıma yönelik, artık meczup seviyesine düşmüş bir şahsa hakarete varan yazılar yazdırılıyor. Tabii ki ipe sapa gelmez bu yazılara cevap vermeyeceğim. Ama günümüzün Faust’larının kullandığı bu meczupları da tanıyalım. Meczup olduğunun farkına varana kadar ciddiye alabilirsiniz zira."