Gündem
09 Şub 2012 15:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:19

MAHALLENİN GÜNDEMİ YURT GAZETESİ VE SIZINTI KİTABI!

CHP Milletvekili Durdu Özbolat'ın sahibi olduğu Yurt Gazetesinin yazarı Cüneyt Ülsever yeni gazetesini anlattı.

CNN Türk’te gazeteci Ayşenur Aslan’ın hazırlayıp sunduğu "Medya Mahallesi" programının bugünkü konuğu Yurt gazetesi yazarı Cüneyt Ülsever’di.

Ayşenur Arslan’ın "CHP’li bir vekilin parasıyla kurulan bir gazetede CHP’ye de tarafsız bakabilmek mümkün mü?" şeklindeki sorusuna Ülsever’in yanıtı şöyle oldu:

"Ben sadece köşe yazarıyım gazetede... Gazete adına konuşma hakkım yok. Ama Merdan Yanardağ beni davet ettiğinde ona ’Ben CHP’li değilim. Yeri geldiğinde CHP’yi de eleştiririm. Baştan söyleyeyim, yağmurdan kaçarkan doluya tutulmayayım’ dedim. O da ’Biz senin kim olduğunu biliyoruz. Burada atış serbest, isteyen istediğini söyleyecektir’ diye yanıt verdi. Sonrasında gazetenin sahibi milletvekili ile de tesadüfen tanıştık. Ona da aynı şeyleri söyledim... O da ’siz kendinizden sorumlusunuz, ben kendimden’ dedi."

SIZINTI DA KONUŞULDU

Programda Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Haber Müdürü Barış Terkoğlu’nun "Sızıntı Wikileaks’te Ünlü Türkler" kitabı konuşuldu. Son dönemde Hanefi Avcı’nın "Haliç’te Yaşayan Simonlar"dan sonra en dikkat çekici kitabın "Sızıntı" olduğunu söyleyen Ülsever, canlı yayında kitapta yer alan Başbakan’la ilgili ABD kriptolarını okudu.

ARSLAN'DAN SIZINTI TANITIMI