Magazin
13 Mayıs 2016 17:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:31

Magazin ve sanat camiasında sevinç ile hüzün bir arada!

Geçtiğimiz hafta magazin ve sanat dünyası Oya Aydoğan’ın sağlık haberiyle sarsıldı.

Hareketli bir dönemden geçen camia, bir yandan ünlü sanatçının üzüntüsünü yaşarken, diğer yandan Tarkan’ın sürpriz nikâhı ile Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinin 14 Mayıs’taki düğününe odaklandı. İşte Medya Takip Merkezi’nin (MTM) raporuyla magazin ve sanat dünyasının geçen hafta öne çıkan olayları…

Sağlık durumu ciddiyetini koruyor 

Geçtiğimiz günlerde magazin ve sanat dünyası Yeşilçam’ın yıldız isimlerinden ve “Söylemezsem Olmaz Programı”nın yorumcusu Oya Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili aldığı haberle sarsıldı. Aort damarının yırtılması üzerine acile kaldırılan Oya Aydoğan’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu yönünde açıklama geldi. Aydoğan, bu üzücü haberle basında toplam 2 bin 967 habere konu oldu. 

Bülent Ersoy yakın dostunu yalnız bırakmadı

Listenin beşinci sırasında yakın dostu Oya Aydoğan’ı hastanede yalnız bırakmayan ve sürekli bilgi alan Bülent Ersoy, 578 habere konu edildi.

“Nazara geldik” yorumuna sosyal medyada tepki yağdı

Listeye giren ünlüler arasında Lerzan Mutlu dikkatleri çekti. “Söylemezsem Olmaz” programının yorumcuları arasında olan Lerzan Mutlu, program sonrası rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı. Mutlu’nun hastane odasında “Nazara geldik” notuyla paylaştığı fotoğraf, sosyal medyada takipçilerin tepkisine neden oldu. Mutlu’nun paylaştığı fotoğraf magazin camiasının da gündeminde yer alması üzerine Oya Aydoğan ve Bülent Ersoy ’u da içine alan bir polemiğin doğmasına neden oldu.

HAFTANIN EN ÇOK KONUŞULAN ÜNLÜ İSİMLERİ

Veriler, MTM Medya Takip Merkezi’nin 9 - 13 Mayıs 2016 yılında 4 bini aşkın gazete, dergi, TV kanalı ve 10 bini aşkın internet medyasında yaptığı haber takibi sonuçlarından derlenmiştir.



Megastar’dan sürpriz nikâh

Ünlü sanatçı Tarkan, sade bir nikâhla Pınar Dilek’le yollarını birleştirerek sevenlerine sürpriz yaptı. Nikâhtan paylaşılan kareler medyanın ilgisi kadar sosyal medyada hayranları arasında da paylaşım rekorları kırdı. Tarkan, bin 51 habere konu oldu.

Ünlü çift bekârlığa veda etti

14 Mayıs’ta Cunda Adası’nda nikah masasına oturacak olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin düğün hazırlıkları tamamlandı.  Sinem Kobal geçtiğimiz günlerden bekârlığa veda partisi yaptı.  Kobal, 604 habere konu olurken İmirzalıoğlu, 588 haberle medyada yer aldı.

Survivor’da eleme heyecanı

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı tüm mecralarda toplam 587 haberle yer aldı. Survivor son bölümü ile takipçilerine eleme heyecanı yaşattı.