Magazin
23 Kas 2016 13:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:40

Magazin kulislerinde bomba iddia! Okan Bayülgen'e büyük şok!

Altın Kelebek Ödülleri'ndeki tartışma yaratan sunumu nedeniyle eleştirilen Okan Bayülgen hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Altın Kelebek Ödülleri'nde yaşanan krizlerden sorumlu tutulan Okan Bayülgen'in Kanal D'de başlayacak yeni programının yayın tarihi hakkında belirsizlik sürerken, konuyla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

14 KASIM'DA BAŞLAMASI PLANLANIYORDU

Uzun yıllar Kanal D ekranlarında program yapan Okan Bayülgen, 6 yıl farklı kanallarda yaptığı programların ardından bu yıl tekrar Kanal D ile anlaştı. Kanal D çatısı altına yeniden dönen ünlü şovmenin farklı konseptteki yeni programının 14 Kasım'da başlaması planlanıyordu.

TEPKİLERDEN ÇEKİNİYORLAR

Fakat Bayülgen'in Altın Kelebek Ödülleri'ndeki tartışma yaratan sunumu programının başlangıç tarihini de etkiledi. Programın ne zaman başlayacağı hakkında belirsizlik sürerken, magazin kulislerinde kanal yönetiminin gelen tepkilerden çekindiği ve programı yayınlamaktan vazgeçtiği öne sürüldü.

MALİYETİ DE BİR HAYLİ YÜKSEK

Öte yandan maliyetin de bir hayli yüksek olması, kanal yönetiminin programı yayınlamaktan vazgeçmesinde bir başka gerekçe olarak gösterildi.