Magazin
11 Ara 2006 12:55 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:46

'MAGAZİN HIRSIZLIK DAVASI' ANLAŞMAYLA BİTTİ!..

Şarkıcı Petek Dinçöz ve magazinci sevgilisi Can Tanrıyar, Hülya Avşar'ın eski kocası Kaya Çilingiroğlu'nu Engelliler Eğitim Vakfı'na yaptıkları bağışa karşılık kendilerine düşük makbuz vererek parayı zimmetine geçirdiğini iddia etmişti.

1 milyon YTL'lik dava anlaşmayla sonuçlandı

Hülya Avşar'ın eski kocası ve işadamı Kaya Çilingiroğlu'nun kendisine hakaret ettikleri iddiasıyla; şarkıcı Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar aleyhinde açtığı 1 milyon YTL'lik tazminat davası 'anlaşmayla' sonuçlandı. Çilingiroğlu, Dinçöz ve Tanrıyar'ın avukatları; müvekkillerinin anlaşma sağladığını belirterek, davadan çekilme dilekçesi verdi. Hakim de davanın anlaşma nedeniyle reddini uygun gördü.

Mahkeme harcını geri alacak

Çilingiroğlu, 1 milyon YTL'lik tazminat davası için ödediği 13 bin 500 YTL'lik harç parasını geri alabilecek. Şarkıcı Petek Dinçöz ve sevgilisi Can Tanrıyar, Kaya Çilingiroğlu'nun üyesi olduğu Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı'na bağış yaptıklarını belirterek, kendilerine düşük miktarda makbuz verildiğini ve Çilingiroğlu'nun vakıf paralarını zimmetine geçirdiğini iddia etmişti. Kaya Çilingiroğlu ise kendisine hakaret edildiğini belirterek, şikayetçi olmuştu.
Neslihan KESKİN-MERKEZ