Magazin
31 Tem 2012 12:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:58

MAGAZİN GÜNDEMİNİN ZİRVESİNDE HANGİ İSİM VAR?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Geçtiğimiz ay sanat ve eğlence dünyasından magazin sayfalarına yansıyan isimler belirlendi.

Medya Takibi Ajansı Interpress’in sadece yazılı mecrayı kapsayan araştırmasında, Temmuz ayında magazin haberlerinde yine en çok Tarkan’ın adının geçtiği ortaya çıktı.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile dergide çıkan haberlerin incelenmesiyle oluşan Temmuz ayı “Top On” sıralamasında yaz aylarına özellikle açık hava konserleriyle damga vuran megastar Tarkan, toplam 490 haberle birinci oldu. Hülya Avşar isminin geçtiği 369 haber ile ikinciliği alırken, üçüncü sırada ise Sezen Aksu hakkında çıkan 355 haberle yer aldı.

Interpress’in yaptığı haber araştırmasında geçtiğimiz ayın magazin sayfalarında en çok yer alan isimler listesinde dördüncü sırasında yeni albümü ve Beren Saat ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Kenan Doğulu 293 haberle yer aldı. Beşinci sırada Demet Akalın 249 haberle yer alırken, ünlü komedyen Cem Yılmaz 207 haberle altıncı oldu. Gülben Ergen 179 haberle yedinci, çıkardığı yeni albümü ile ses getiren Serdar Ortaç 174 haberle sekizinci sırayı aldı. Temmuz ayı magazin dünyasının “Top On” sıralamasında Bülent Ersoy isminin geçtiği 144 haberle dokuzuncu olurken, İbrahim Tatlıses ise 142 haber ile onuncu oldu.

MEDYARADAR/ÖZEL