Gündem
09 Ağu 2011 09:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:39

MAGAZİN GAZETECİLERİ TAKVİM MUHABİRİ İÇİN ULUSOY'U KINADI!

Magazin Gazetecileri Derneği, Takvim gazetesi magazin muhabiri Aydın Hamza'ya yönelik Alican Ulusoy'un koruması tarafından yapılan saldırıyı kınadı.

İşte Magazin Gazetecileri Derneği'nden yapılan yazılı açıklama;

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) olarak Takvim Gazetesi Magazin Muhabiri Aydın Hamza'ya yapılan saldırıyı kınıyoruz. Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alican Ulusoy'un yakın koruması Ahmet Doğuş, önceki gün adeta şehir eşkıyalığına soyunarak Magazin Muhabiri Aydın Hamza'ya saldırmış ve arkadaşımızı yumruklayarak darp etmiştir. Kendisi hakkında yasal işlemlerin derneğimiz tarafından başlatılacağını tüm kamuoyuna duyururuz.

Olay kısaca şöyle gelişmiştir: Sosyetik güzel Selin İmer'in eski aşkı işadamı Alican Ulusoy ve yeni aşkı işadamı Doruk Kaya ile birlikte yaptığı bir haftalık St. Tropez tatilini Takvim Gazetesi fotoğraflarıyla birlikte, 6 Ağustos Cumartesi günü 'Geniş Sosyete' başlığı ile yayınladı. Aydın Hamza imzalı yayınlanan bu haberden sonra, daha önce de Ulusoy için suç işleyip cezaevine girdiği iddia edilen yakın koruması Ahmet Doğuş, Hamza'yı arayarak buluşmak istediğini söyledi.

Balmumcu'daki Bulvar Pastanesi'ne gelen koruma "Bu haberin telafisi yok. Fotoğrafları nereden buldunuz?" diyerek tehditler savurdu. Aydın Hamza’ya saldıran ve gözüne yumruk atarak darp eden koruma "Bu burada bitmeyecek. Daha neler yapacağım göreceksiniz" dedi, sonra da aracına binerek mekandan uzaklaştı. Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne giden Aydın Hamza, saldırgan koruma hakkında suç duyurusunda bulundu. Doğuş’un patronu Alican Ulusoy ise "Benim haberim yok" dedi.


Magazin Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu