Magazin
03 Mayıs 2011 13:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:18

MAGAZİN GAZETECİLERİ DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA HANGİ DENEYİMLİ GAZETECİ ADAY OLDU?

29 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Magazin Gazetecileri Derneği Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa adaylıklar başladı...

Deneyimli gazeteci Burhan Akdağ, 29 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Magazin Gazetecileri Derneği Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
 
İşte Akdağ’ın açıklaması:
--------------------------------------
Gazeteci dostlarım,
 
Magazin Gazetecileri, 29 Mayıs 2011’de gerçekleştirilecek olan genel kurulda, önümüzdeki üç yıl boyunca derneği yönetecek isimleri belirleyecek. Yıllardır magazin gazetecileri arasında eksik olan birlik ve dayanışma ruhunu yeniden ateşlemek, magazin gazetecilerinin saygınlığına olması gereken noktaya taşıyabilmek için bu genel kurul, hepimiz için büyük bir fırsat.
 
Magazin Gazetecileri Derneği’nin geleceği ve magazin gazetecilerinin daha güçlü bir yapı içerisinde buluşması için Olağan Genel Kurul’da başkanlığa adayım.
 
Magazin Gazetecileri Derneği’nin, borçlar içinde yüzen bir kurum olmak yerine meslektaşlarına destek olan, onlara yön veren, sanat, sosyete ve iş dünyasında söz sahibi bir kurum olmasını sağlamak en büyük amacım. Bunu yapacak gücü ve olanakları nasıl sağlayacağımı çok iyi biliyorum.
 
Önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağım yönetim kurulu adayı arkadaşlarımla birlikte Magazin Gazetecileri Derneği’ni ve magazin gazetecilerinin geleceğine yeni bir vizyon kazandıracağıma inancım tam. 27 yıllık gazetecilik tecrübemle bunu nasıl başaracağımı biliyorum ve herkes de görecek.
Birkaç dönem hariç geçmiş yönetimler, bu vizyonu, bu misyonu yerine getirmeye çalıştılar. Ancak başaramadılar. Ancak ben bunu başaracak bilgi, kültür ve vizyona sahip olduğumu biliyorum.
Bu nedenle tüm magazinci arkadaşlarımı da, bana ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma destek vermeye çağırıyorum.
Gelin hep birlikte MGD ve Magazin Gazeteciliği’ni olması gereken saygın yerine taşıyalım.
Güçlü bir MGD için adayım.
Vizyon sahibi bir MGD için adayım.
Saygı duyulan bir MGD için adayım.
Sizlerin geleceği için adayım.
 
Burhan Akdağ
burhanakdag@gmail.com