Magazin
02 Haz 2011 10:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:25

MAGAZİN BASINININ MAYIS AYI GÜNDEMİNE HANGİ KAVGA DAMGASINI VURDU?

Mayıs'ta magazin sayfalarına kavga ve ayrılık haberleri damga vurdu. İşte Interpress'in yaptığı araştırmanın sonuçları...

“GÜLOĞLU-ERKEN” KAVGASI MAGAZİN GÜNDEMİNDE İLK SIRADA YER ALDI

Mayıs ayı magazin gündemine sanat ve eğlence dünyasındaki kavga ve ayrılık haberleri damgasını vurdu. Medya takibi ajansı Interpress’in yaptığı araştırmaya göre, geçtiğimiz ay magazin sayfalarında en çok “Davut Güloğlu -  Ece Erken” çiftinin yaptığı kavganın haber olduğu belirlendi. İki bine yakın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan incelemede, eğlence dönüşü trafik polislerince ehliyetine el konulan Davut Güloğlu’nun, karakol çıkışı sevgilisi Ece Erken ile bindiği takside kavga etmesi, 92 kez magazin sayfalarında yer aldı.  

Interpress’in geçen ay magazin sayfalarındaki gündeme ilişkin araştırmasında, yedi yıllık evliliğin boşanma davası ile resmiyet kazandığı “Gülben Ergen – Mustafa Erdoğan” çifti toplam 84 defa haber olurken, “Ozan Güven – Yosun Güreli” çiftinin akşam gittikleri cafe çıkışı, Ozan Güven’in muhabirin sorduğu soruyu beğenmeyerek, bu gazeteciye saldırmasının 81 kez haber olduğu ortaya çıktı. 

Aynı incelemeye göre, Mayıs ayında magazin sayfaları bir dargın bir barışık, yedi yıldır birlikte olan “Cem Yılmaz – Cansu Dere” çiftinin evlilik kararı aldığı yönündeki haberleri 66 defa gündeme geldiği saptandı. İki yıldır devam eden “Beren Saat – Levent Semerci” beraberliğinin, ünlü oyuncunun dizideki rol arkadaşı Engin Akyürek ile aşk yaşadığı haberleriyle bittiği konusu ise 35 defa haber olduğu belirlendi.