Magazin
01 Ara 2016 16:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:13

Madene indi alay konusu oldu: Tüneli sen mi kazdın Yılmaz?

Yılmaz Morgül, maden işçilerine destek vermek için madene indi, televizyondaki görüntüsüyle alay konusu oldu.

Yılmaz Morgül’le Mutlu Günler Türkiye adlı programını TV 8 ekranlarından sunan Yılmaz Morgül, reyting uğruna kılıktan kılığa giriyor. Programda yer alan ‘Halktan biri’ adlı bölümde toplumsal sorunlara da değinen Yılmaz Morgül, Zonguldak’ta bir madene inerek burada çalışan işçilerle birlikte aynı havayı solumuş ve bunları programında paylaşmıştı.

Format gereği hemen her gün hayata dair farklı bir meslekle seyircisinin karşısına çıkan Morgül, Zonguldak’ta bir madene girerek burada işçilerle birlikte bir süre de olsa çalışma fırsatı buldu.

O onlarda çekilmiş bir görüntüde, “Ekmeğini taştan çıkaran maden işçilerinin yaşadıklarını ben de yaşıyorum, çok heyecanlıyım” sözlerini sarf eden şarkıcı, daha sonra madencilerle birlikte aynı masaya oturdu. Ancak o anda ekrana yansıyan bir görüntü programı izleyen bir sosyal medya kullanıcısının dikkatini çekince, Morgül alay konusu olmaktan kurtulamadı.



MADENCİLER TEMİZ MORGÜL KİRLİ!
Madenden çıktıktan sonra işçilerle birlikte yemek yiyen Morgül’ün yüzü maden karasına bulanmış bir haldeyken, arkadaki işçiler ise son derece temiz görünüyordu. En zor meslek dallarından biri olan madenciliğe ve bu işte çalışan madencilere destek vermek isteyen Yılmaz Morgül, ekrana yansıyan görüntüsüyle ne yazık ki bunda başarılı olamadı. İşte Yılmaz Morgül’ün sosyal medyada, “Adamların yüzü tertemiz, sen ne yaptın tünel kazarak mı indin?” sözleriyle eleştirilen ve alay konusu olan o görüntüsü: