Gündem
15 Ara 2012 14:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:30

"MAÇA ÇAĞIRDIM İNŞALLAH GELİR!" AZİZ YILDIRIM'DAN CÜBBELİ HOCA'YA DAVET!

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım dev derbi öncesi neden Arena'ya gitmediğini ve Cübbeli Hoca ile ilgili konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de 16 aralık Pazar saat 20:00'da TT Arena'da zaman duracaka ve tüm Türkiye Galatasaray - Fenerbahçe maçına kitlenecek.
 
Dev derbi öncesi Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Yurt gazetesinden Aytunç Erkin'e önemli açıklamalarda bulundu.
 
ŞİDDET YASAKLA ÇÖZÜLMEZ
 
Aziz Yıldırım deplasman yasağının bir an önce kalkmasını söyledi. "Türkiye'de şiddeti  kalkmasının yasakla olmayacağını gördük. Çözümün yalnızca kulüplerle olmayacağı, Kulüpler Birliği, Valilik, Federasyon bir arada hareket ettiği zaman çözüleceğine inanıyoruz. Bu olaydan kaçarak değil, içine girerek 6222 sayılı yasayı da uygulayarak bunun sağlanmasını istiyoruz" diyerek bu yöndeki görüşünü belirtti.

ARENA'YA NEDEN GİTMİYOR
 
Arena'ya neden gitmediğini açıklayan Aziz Yıldırım ezeli rakibine sitemkar sözler sarf etti. "Arena'ya ben gitmiyorum. Bu sene kendi işlerimle uğraştım ve kulüple ilgili yoğun çalıştığım için gitmiyorum. İçimizde burukluk var. Başka bir nedeni yok, bu yüzden gitmiyorum" dedi.
 
CÜBBELİ BİRGÜN SARACOĞLU'NDA OLACAK
 
Aziz Yıldırım Cübbeli Ahmet Hoca'yla ilgili soruya verdiği cevapta kendisini ne kadar önemsediğini anlattı. "Cübbeli'yi birgün maça davet edeceğim. Hangi maç olur, ne zaman bilmiyorum.
 
KENDİSİYLE HER ZAMAN GÖRÜŞÜYORUM
 
Kendisiyle her zaman görüşüyorum. Maça gelme konusunu içeride de konuştuk, dışarda da. Birgün inşallah maçımıza gelir." diyerek sözlerini tamamladı.