Lüks dairede Corona partisi! Ünlü isimler akın etti

Eğlence tutkunları Coronavirus dinlemiyor... Bu kez de Akmerkez Residence’taki bir dairede parti yapıldı. Aralarında tanınmış isimlerin de bulunduğu davetlilerin maskesiz katıldığı ve sosyal mesafe kurallarını hiçe saydığı parti, sabahın ilk ışıklarına dek sürdü.

Lüks dairede Corona partisi! Ünlü isimler akın etti - Sayfa 1

Tüm dünyada çok sayıda ölüme neden olan Covid-19 pandemisine karşı alınan önlemler kapsamında gece hayatına birtakım kısıtlamalar getirildi. Ancak yasaklar, eğlence tutkunlarını durduramadı. Evlerde, villalarda yapılmaya başlanan “özel partiler”den biri de önceki akşam Etiler’deki Akmerkez Residence’ta bulunan bir dairede gerçekleşti.


19
Lüks dairede Corona partisi! Ünlü isimler akın etti - Sayfa 2

Koronavirüsü umursamadan bir araya gelen yaklaşık 70 kişi, maske ve sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Partiye katılanlar arasında cemiyet hayatının tanınmış isimleri Kerim Sabancı, Kaan Kalyon ve Caner Karaloğlu ile oyuncu Öykü Çelik ve Fenerbahçe’nin Arjantinli futbolcusu Jose Sosa da vardı.


29
Lüks dairede Corona partisi! Ünlü isimler akın etti - Sayfa 3

Ünlü isimler gecenin sonunda görüntülenmemek için rezidansı otopark kapısından terk etti. Sabaha karşı partiden çıkan diğer davetliler ise yüzlerini gizleyerek objektiflerden kaçtı.


39
Lüks dairede Corona partisi! Ünlü isimler akın etti - Sayfa 4

Öykü Çelik de eğlenceye katıldı ve gecenin sonunda otopark kapısından çıktı.


49